20 June, 2024
Videor

VIDEO: 167 kg Eddie Hall knockar två i MMA

Av

Ralph Nordahl

08/06/2024
Eddie Hall MMA

Kanske var det ingen vidare idé att utmana den tidigare vinnaren av världens starkaste man; Eddie Hall till en fight. Detta trots att du hade med dig din bror vid din sida.

Eddie Hall avslutar två motståndare samtidigt i MMA-debuten

Under större delen av det förra decenniet var Eddie Hall en av de främsta utmanarna om titeln Världens Starkaste Man. Under denna tid blev han korad till Storbritanniens starkaste man 6 gånger i rad och han erövrade till slut världstiteln år 2017.

Sedan han pensionerade sig från den tävlingen så har Hall testat på en rad olika saker. Till exempel har gått en boxningsmatch mot en annan vinnare av den nämnda tävlingen Hafþór Björnsson (som vann via enhälligt domslut). Han har även tränat med UFC:s interimmästare i tungvikt Tom Aspinall.

I och med detta var det endast en tidsfråga innan Hall klev in i buren och han gjorde detta på ett spektakulärt sätt denna fredag. Han fightades då i huvudmatchen i World Freak Fight League i en 1 mot 2-match. Han tog sig då an Neffati-bröderna i King George’s Hall i Blackburn, England som inte ens tillsammans var i närheten av Halls matchvikt på dryga 167 kilo. I slutändan visade sig Hall vara för tuff för herrarna.

Efter en trevande start på matchen där de två mindre herrarna försökte undvika Hall så tog sig bröderna till slut modet att attackera Hall. Det visade sig dock inte var ett vist beslut.

Hall plockade upp en av bröderna som försökte sig på en single-leg-nedtagning och som utsattes för en pro wrestling-powerbomb. När han klev upp för att fortsätta attackera visade han upp en del av arbetet han lagt ner på boxning. Detta med en perfekt högerkrok som släckte motståndaren och tvingade domaren att bryta matchen.

Ni kan se höjdpunkter från matchen nedan:

Vad tycker ni om matchen?

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök