Okategoriserad Videor

VIDEO: 57-årige Mike Tyson visar upp sin intensitet på träningen

Mike Tyson intervju

Boxningslegendaren Mike Tyson är fortfarande skrämmande trots att han närmar sig 60 år.

Se Mike Tyson träna hårt i UFC Apex

Mike Tyson har inte varit i boxningsringen sedan uppvisningsmatchen med Roy Jones Jr. i november 2020. Matchen var Tysons första på 15 år och han såg för sin ålder strålande ut. Även om herrarna fightades oavgjort så uppskattade många det herrarna visade upp i tillställningen.

Sedan detta har Tyson varit tydlig med vad som gäller för ännu en comeback i boxningsringen. Om ett erbjudande är lockande nog kommer han att återvända. Trots att han utmanats av herrar som Jake Paul och andra så ha legendaren inte varit intresserad av att fightas igen. Trots detta verkar Tyson dock hålla sig i god form för en eventuell comeback.

Igår tog Tysons tränare Rafael Cordeiro till sociala medier för att dela en sekvens på när legendaren tränade. Cordeiro och Tyson befann sig i en ring vid UFC Apex i Las Vegas. Trots att boxaren är några månader från att fylla 58 så har han fortfarande rejält med krut i nävarna:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rafael Cordeiro (@kingsmma_hb)


Another day at office! Thank you for everything my Brother! @miketyson

Har ryktats möta Fedor Emelianenko

Klippet på Mike Tyson i boxningsringen kommer efter flera rapporter om dennes återkomst till sporten. Förra månaden länkades den forne tungviktsmästaren samman med en match mot MMA-legendaren Fedor Emelianenko. Den ryske tungviktaren utmanade Tyson till en boxningsmatch efter att pensionerat sig förra året med en förlust mot Ryan Bader.

Tyson har även tidigare ryktats vara aktuell för en boxningsmatch mot Mark Hunt. Denne pensionerade sig efter att knockat Sonny Bill Williams i slutet av 2022. Hunt kom dock att bryta pensionen med beskedet att han ska fightas i BKFC senare i år. Kort efter detta startade ryktena om en match mot Tyson.

Det verkar dock inte som att Tyson kommer möta någon av dessa. Förra månaden dementerade legendarens representanter att han kommer möta Emelianenko eller Hunt. Det verkar dock som att han förbereder sig inför något. Det återstår att se vad detta kan vara.

Föregående artikel

Merab Dvalishvili tror legendaren kan pensionera sig i helgen

Nästa artikel

Khamzat Chimaev favorittippad mot 2(!) UFC-mästare

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök