Nyheter

VIDEO: Andreas ”Bane” Gustafsson avslutar på 10 sekunder!

Andreas Gustafsson Berg_2

Under kvällens Fight Club Rush 18 ställdes Andreas ”Bane” Gustafsson mot Dominic Schober i den delade huvudmatchen.

Andreas ”Bane” Gustafsson kör över motståndet

Det blev inte mycket till match när ”Bane” återvände till buren för första gången sedan sin vinst och blodiga krig mot Toni Lampinen, som ägde rum tidigare i år. Den drabbningen tog slut i andra ronden och gick till historien som en av de bästa MMA-matcherna på svensk mark någonsin. Kvällens drabbning blev desto kortare.

”Bane” gick på offensiven direkt med sin striking och Schober föll till marken. Drabbningen slutade via en KO redan efter 10 sekunder in i matchens allra första rond. Det snabbaste avslutet i organisationens historia. Efter matchens slut såg det riktigt otäckt ut när Schober låg kvar på kanvasen och skakade.

Kolla in det ovannämnda avslutet i klippet nedan.

Gustafsson står nu med ett totalt matchfacit som lyder 10-2-0. Efter drabbningens slut accepterade ”Bane” en utmaning från sin tidigare lagkamrat Christian ”Lången” Stigenberg, som besegrade den ovannämnda Lampinen via ground and pound tidigare under galan. Gustafsson tillhör numera Västerås Fight Club, men representerade tidigare Stigenbergs gym Söders Fight Gym i Gävle. Det återstår att se när den eventuella matchningen kommer gå av stapeln.

Resultat

Andreas Gustafsson besegrade Dominic Schober via KO, rond 1

Föregående artikel

Jonny Touma behåller flugviktsbältet under Fight Club Rush 18

Nästa artikel

Christian Stigenberg mot Toni Lampinen får ett avslut via armbågar

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök