Nyheter

VIDEO: Berusad Jon Jones stjäl rampljuset under Stand Up show

Jon-Jones-UFC

En komiker fick sitt gig stört av UFC-mästaren Jon Jones.

Blev häcklad av Jon Jones

Tungviktsmästaren är ingen främling för kontroverser och rubriker som sträcker sig utanför buren. Men den senaste incidenten är av en något mer lättsam natur. Under en stand up show i Los Angeles satt nämligen Jon Jones i publiken.

Han började prata med en av komikerna som stod på scen. Men interaktionen var allt annat än hotfull, som det ofta brukar vara i liknande situationer. Istället gav han komplimanger och var allmänt positiv till föreställningen. När han blev frågad av komikern huruvida han var berusad svarade han ”Un poquito”, på svenska något i stil med ”en smula”.

Se klippet nedanför. Där kan ni ta del av den ”en smula” berusade Jones och hans interaktion med komikern.

Det mer lättsamma snacket kom till en något bisarr tvist mot slutet när han istället började skämta om att sticka sina fingrar i komikerns nedre regioner…

Blev erbjuden UFC 300

Jones är aktuell då han nyligen berättade att UFC bett honom gå huvudmatch på deras jubileumsgala senare i år. Men med nio veckor för förberedelse tackade han nej. Detta motiverade han med att karriären närmar sig sitt slut och att det därför inte är värt att ta någon match han inte kan bli riktigt redo inför.

Förmodligen var det Tom Aspinall som matchen gällde. En fighter som hållit hög svansföring i och med sina frekventa utmaningar till mästaren. Detta har i sin tur utvecklats till en mindre beef som fått fansen exalterade inför den potentiella matchen. Vidare bekräftade Jones själv att matchen är av intresse, men under vilka omständigheter är fortfarande oklart.

Föregående artikel

UFC-fightern arresterad – livesände arresten

Nästa artikel

UFC stänger ner Sean Strickland mot Jake Paul

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök