Nyheter

VIDEO: Cris Cyborg vinner via KO i sin andra boxningsmatch

Cris Cyborg Bellator UFC

MMA-legendaren Cris Cyborg fortsätter sin boxningskarriär vid sidan av sina framträdanden inne i buren. Under natten till lördag tog hon hem ännu en vinst.

Cris Cyborg sänker sin motståndare

Vid 38 års ålder fortsätter Cyborg att göra historia. Utöver att ha erövrat titlar i organisationer som UFC, Bellator MMA, Strikeforce och Invicta hon också beslutat sig för att ge sig in i boxningsringen. Efter att ha vunnit sin debut mot Gabrielle Holloway klev hon in i ringen för att ställas mot Kelsey Wickstrum.

Matchen ägde rum natten till lördag, svensk tid, på Pechanga Resort & Casino i Temecula. Förväntningen var att det skulle bli ett intressant test för Cyborg, men i slutändan förväntades hon vinna. Med mindre än en minut kvar av första ronden landade brasilianskan en överhandshöger mot huvudet på Wickstrum – och det var allt som krävdes för en vinst. Veteran har knappt några skador och detta öppnar sannolikt upp möjligheten för en stor match mot PFL MMA:s Kayla Harrison senare i år.

Cyborg och Harrison har legat i luven på varandra under flera års tid, men nu är en match närmare än någonsin.  PFL MMA, som Harrison är under kontrakt med, har köpt upp Bellator MMA, där Cyborg är regerande fjäderviktsmästarinna. Den ovannämnda fajten är troligtvis den största man kan mäkla ihop inom kvinnlig MMA just nu, sett till vilka utövare som har en aktiv status.

Kolla in avslutet från nattens boxningsmatch i klippet nedan.

Föregående artikel

Resultat från Misfits Boxing 12 med hemlig fajter i huvudmatchen

Nästa artikel

UFC-veteranen Lina Länsberg invald i Svenska Idrottsakademin

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök