Nyheter

VIDEO: Fighter flyger ut ur buren under pågående match

Fighter bur

En katastrof undveks lyckligtvis på fredagskvällen under huvudkortsmatchen mellan Josiah Harrell och Mike Roberts under LFA 160.

Ingen fighter skadades i samband med händelsen

Det blev kortvarigt skrämmande tidigt i den tredje ronden när Harrell utförde en explosiv nedtagning på Roberts, som drev den sistnämnda hårt in i burens vägg. Kraften i Harrells nedtagning så stark att den blåste upp stängseldörren och sände de två utövarna tumlande ut ur buren och rakt in i en grupp av åskådare vid sidan av buren.

Lyckligtvis klarade sig både Harrell och Roberts utan allvarliga skador från händelsen och återupptog sin match. Det är oklart om buren var trasig eller om funktionärerna hade misslyckats med att låsa in de båda utövarna ordentligt.

Harrell (7-0) besegrade till sist Roberts genom enhälligt beslut och vann därmed sin debut i organisationen, samtidigt som han behöll sin obesegrade matchfacit. Roberts (9-9-1) har nu förlorat två matcher i rad efter att ha skapat en karriärbästa vinstsvit på tre matcher på den regionala scenen.

Läsaren kan ta del av den ovannämnda händelsen i klippet nedan. Via UFC Fight Pass.

Föregående artikel

Bellator 297: Fullständiga resultat från nattens gala

Nästa artikel

Jon Jones ställs ansikte mot ansikte med Francis Ngannou

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök