Nyheter

VIDEO: Francis Ngannou i hårdträning med Mike Tyson

Francis Ngannou Mike Tyson 2

Francis Ngannou har Mike Tyson i sin hörna inför den professionella boxningsdebuten mot Tyson Fury. Nyligen deltog de båda i en open workout.

Francis Ngannou möter en av världens främsta boxare nästa månad

Den tidigare UFC-tungviktsmästaren hade ”Iron Mike” med sig på en open workout i Las Vegas, för att förbereda sig inför sin kommande boxningsmatch med Tyson Fury, som äger rum den 28 oktober i Riyadh, Saudiarabien. Ngannou gör sin professionella boxningsdebut, medan Fury går in i matchen med ett obesegrat matchfacit på 33-0-1.

Även om Ngannou tidigare har sagt att han förväntar sig att förbättras med hjälp av Mike Tyson, en av boxningens alla tiders stora knockoutartister, är Ngannou själv ingen främling för kraftfulla slag. Han lämnade UFC som dess regerande tungviktsmästare efter sju år med organisationen, en period där han tog hem 10 segrar genom KO/TKO, varav sju kom under två minuter in i matchen.

I Fury möter han en betydligt mer erfaren boxare, som har 24 knockoutsegrar under sin karriär. I sin senaste match lyckades Fury med en TKO i den tionde ronden i en trilogimatch mot Derek Chisora för att framgångsrikt försvara sin WBC-tungviktstitel.

Nedan kan läsaren kolla in några klipp från den ovannämnda träningen. Via MMA Fightings hemsida kan läsaren ta del av ett ännu längre klipp från träningen.

Föregående artikel

Dillon Danis drar sig ur matchen? – ”Jag är trött på den här skiten”

Nästa artikel

Efter dopingskandalen: Mark Hunt förlorar mot UFC och Brock Lesnar igen

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök