20 June, 2024
Nyheter

VIDEO: Greg Hardy KNOCKAD i boxningsmatch

Av

kimura

24/05/2024

UFC-veteranen Greg Hardy hade en tuff kväll på jobbet när han åkte på en knockout under en boxningsmatch.

Se när Greg Hardy faller medvetslös till kanvasen

Hardy, en före detta UFC-tungviktare och tidigare NFL-atlet, föll medvetslös in i repen under sin match mot Patrick Mailata från Samoa under ett Team Combat League-evenemang.

Hardy, som kom in i UFC i januari 2019 efter ett utvecklingsavtal genom Dana White’s Contender Series, hade sin sista UFC-match i mars 2022. En TKO-förlust i första ronden mot Serghei Spivac avslutade en svit på tre raka förluster, och Hardy fick inte en ny chans efter att ha fullgjort sitt kontrakt. Amerikanen står med ett professionellt MMA-facit som lyder 7-5-0.

Sedan han lämnade UFC har Hardy fortsatt att tävla i kampsport. Om man inte räknar hans framträdanden i det ovannämnda Team Combat League, som betraktas som uppvisningsmatcher, är Hardy 3-0 som professionell boxare. Han prövade också på bare-knuckle boxing i februari 2023, när han blev besegrad av Josh Watson i andra ronden under BKFC: Knucklemania 3.

Hardys tid i NFL innan han gick över till kampsport var präglad av kontroverser, inklusive anklagelser om våld i hemmet och en efterföljande avstängning.

Läsaren kan kolla in den ovannämnda förlusten mot Mailata i videon nedan.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök