Nyheter

VIDEO: Hasbulla vs. Alex Pereira?! – se de två bråka i ny sketch

Alex Pereira och Hasbulla

Se Alex Pereira och Hasbulla samarbeta i ny sketch.

Hasbulla vs. Alex Pereira…?

Det kom som en stor överraskning när klippet på UFC-mästaren och internetkändisen laddades upp. På Twitter kunde fansen ta del av en sketch där Pereira och Hasbulla medverkade i sketch för att marknadsföra Alpha Fight Series (AFS). En australiensk MMA och K1-organisation.

I klippet ser vi hur Pereira ringer upp Hasbulla. Efter att han fått luren pålagd i örat på sig slår han åter en signal. Men denna gången för att utmana Hasbulla till fight, något de bestämmer sig för att göra på ovannämnda AFS.

Kanske klippets största chock är faktumet att de båda pratar engelska, något de sällan gjort i offentliga sammanhang. Se videon nedanför:

Pereira har på senare tid varit förknippad med kommande UFC 300. Men utan något konkret annonserat fick fansen en mer lättsam möjlighet att koppla mästaren till jubileumsgalan. Skämtsamt föreslog flera användare på Twitter att detta skulle bli den perfekta matchen att leda kortet.

UFC 300 Main Event

Is this the main event for UFC 300?

Fansen reagerar

Reklamfilmen verkade vara ett lyckat koncept då flera fans kommenterade entusiastiskt och spelade på dynamiken mellan ”Poatan” och Hasbulla. Bland annat var, som tidigare nämnt, flera överraskade att de båda pratade engelska i klippet, snarare än deras modersmål ryska och portugisiska.

lol both speaking in english

Yo when did they learn English?

Andra fokuserade mer på videons huvudsakliga skämt: att det två ska mötas i ringen. En användare föreställde sig ”Mini Khabib” ta emot en av Pereiras välkända bensparkar.

I can’t stop myself to think about Poatan giving big leg kick this little man

Om de två blivit officiella ambassadörer för AFS eller huruvida det handlar om ett enskilt jobb är i nuläget oklart.

Föregående artikel

VIDEO: Fighter får hår avslitet under försvar av armlås

Nästa artikel

Wayne Rooney om en match i Misfits Boxing

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök