20 June, 2024
Nyheter

VIDEO: Israel Adesanya lovar familjen att hämnas

Av

Hugo Lindström

10/06/2024
israel adesanya

En video ger inblick i stjärnans omklädningsrum efter att denne förlorade bältet.

Israel Adesanya tog paus från sporten

I fjol fick vi ta del av en skräll som heter duga när Strickland lyckades besegra ”The Last Stylebender”. Sedan dess har mycket hänt. Sean förlorade i sin tur bältet, Dricus Du Plessis blev ny mästare och Robert Whittaker är återigen aktuell för titelmatch. Samtidigt finns namn som Khamzat Chimaev och Nassourdine Imavov med i spelet. Under tiden har Israel Adesanya tagit ett steg tillbaka.

Kort efter matchen mot Strickland avslöjade Israel att han skulle ta en paus. Det var osagt hur lång den skulle bli, trots att flera rykten florerat kring 34-åringens framtid. Bland annat snackades det om en match mot Khamzat Chimaev, något som ännu inte backats av konkreta uppgifter.

Strickland är troligast näst på tur att utmana om bältet, men vid en eventuell vinst är det inte omöjligt att en titelmatch reserverats för ”Izzy”.

”Stolt över honom”

Det som tyder på ett andra möte mellan Adesanya och Strickland är då det nyligen kommit ut videoklipp från omklädningsrummet efter det att första utspelat sig. Där ser vi hur förstnämnde lovar att ta revansch.

Samlat backstage fanns både föräldrar och team, där båda tröstade sin fighter. Israels mamma började med att uppmana sin son till en fortsatt karriär.

You are still the champ. If you put your gloves down today, you are set for life. So don’t let anything bother you, okay?

Senare i klippen ger han sin pappa följande löfte:

It’s a good story for [Strickland], I’m proud of him. But I’m gonna get him. We’ll get him back, okay? I promise.

Se klippet i sin helhet nedanför:

Vem tror ni vinner en eventuell retur? Tror ni att Adesanyas storhetstid är förbi? Eller har han ännu en vända i sportens toppskickte?

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök