Nyheter

VIDEO: Kameramannen fast i buren under pågående match

Kameraman

Under en match på den ryska regionala MMA-scenen fastnade kameramannen inne i buren efter en rondvila under en flugviktsmatch.

Matchdomaren får avvisa kameramannen

I samband med en brottningsmatch mellan Khamzat Chimaev och Jack Hermansson, som ägde rum 2021, drog drabbningen igång medan fotograferna fortfarande befann sig inne i buren. Nu har en liknande händelse ägt rum i Ryssland, när kameramannen inte hann lämna buren.

Under fredagen ägde Open Fighting Championships 36 rum i St. Petersburg, Ryssland. Då inträffade en av de mest udda händelserna vi sett på länge, när en av kameramännen som var på plats inte hann ta sig ut ur buren innan matchdomaren drog igång fajten efter en rondvila.

Händelsen ägde rum i början av fjärde ronden i en professionell flugviktstitelmatch mellan Gadzhimurad Gairbekov (5-0) och Dilshot Norkuziev (3-1).

Övergångsvinkeln pannade ned från taket, men när kameran växlade till den normala, över-buren-vyn, var något fel. En stor sladd löpte från ena sidan av buren till den andra när utövarna tog fajten till kanvasen. Till slut märkte matchdomaren vad som var fel, signalerade timeout och sa bestämt åt kameramannen att lämna buren. När kameramannen lämnat buren återupptogs matchen precis där den slutade.

21-åriga Gairbekov vann till sist matchen via enhälligt domslut.

Kolla in den ovannämnda händelsen i videon nedan.

Föregående artikel

Experten: Boxningsstjärnan får det svårt mot Francis Ngannou

Nästa artikel

PFL MMA avslöjar summan man erbjudit Nate Diaz för match mot Jake Paul

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök