13 juli, 2024
Nyheter

VIDEO: Kolla in hela matchen mellan Megic Mike och Ralle Ralz

Av

Alexander Clausson

03/09/2023
Megic Mike Ralle Ralz

Under den föregående helgen ställdes Megic Mike mot Ralle Ralz i en superfight. Nu har Allstars Fight Night släppt matchen i sin helhet.

Megic Mike avslutade sin motståndare i MMA-debuten

De båda utövarna hade tidigare ställts mot varandra på en osanktionerad gala som polisanmäldes av det Svenska MMA-förbundet. Drabbningen på Allstars Training Center gick i super tungvikt och som en match inom B-klass. Någonting som båda utövarna förvånades över. Så sent som ett dygn innan fighten drog igång insåg kombattanterna att det fanns kraftiga begränsningar kring vad de fick göra inne i buren. Någonting som Ralle Ralz berättade om via ett inlägg på sitt Instagram-konto.

Dagen innan fighten fick jag reda på efter att jag hade lagt ut videon på att jag skulle knäa honom att inga knän, armbågar eller grund and pound var tillåtet. Några minuter innan fighten fick jag till mig att man inte fick sparka över midjan, inte slå med någonting förutom kuddarna på handskarna, inte slå om han var nere på alla fyra, frontkicks endast mot mage, osv osv. Alla reglerna fick mig att bli väldigt osäker och min gameplan försvann helt och hållet… När jag knockade honom under Rond 1 så ville jag avsluta honom men alla reglerna gjorde mig väldigt osäker och jag ville till varje pris inte bli diskad igen så som jag blev senast, man hör jo själv hur chockad kommentatorn är utav att jag tillåter honom gå upp igen.


Matchen utspelade sig framförallt i stående position och slutade med en TKO-vinst i andra ronden.

Efter segern berättade Megic Mike om sina tankar kring matchen under en intervju med Kimura.

Asså det är en annan känsla. Det är första gången jag kör en organiserad MMA match. Men det var riktigt bra jobbat. Min taktik och min plan var att jabba, cross och lowkick. Jag fick han att bli trött i första ronden. Och i andra ronden jag knockade han. Det är så det ska va!

Allstars Fight Night återvänder för gala nummer tre den 30 september. Ännu en gång kommer eventet gå av stapeln på Allstars Training Center i Solna.


Läsaren kan kolla in den ovannämnda matchen i sin helhet i klippet nedan.

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Tracy Cortez klipper av sig håret under invägningen på UFC Denver
🥊 Drastisk åtgärd inför helgens huvudmatch
Khamzat Chimaev och Majdi Shammas
Se UFC:s Khamzat Chimaev KROSSA rysk influencer
🥊 Dominerar kreatör med miljontals följare
Christopher Bajo
Christopher Bajo förlorade ett kontroversiellt domslut i Serbien – Nu bokad för ny match på bortaplan
🥊 Striker vs Grappler !
Anton Larsson
Anton Larsson går match på BoB 11 – Gör comeback på hemmaplan
🥊 Känd för att gå tuffa matcher med kort varsel
David Goggins utmanar Sean Strickland
David Goggins utmanar Sean Strickland att sparras
🥊 ”Sean, it is in your court”
Robin Sundlöf MTFL
Exklusivt: Robin Sundlöf inför viktiga fajten på RWS 24
🥊 Så ser du lördagens gala!

Här kan du söka!

Sök