Nyheter

VIDEO: Logan Paul hånar Dillon Danis med en mindre smickrande födelsedagstårta

Logan Paul Dillon Danis

Logan Paul stal showen under en presskonferens inför sin kommande match mot Dillon Danis. Paul fick en mindre smickrande födelsedagstårta inburen till amerikanen.

Logan Paul ställs mot Dillon Danis i höst

Under tisdagen anordnades en presskonferens i London inför höstens Misfits Boxing-event. Dagen föll även i linje med Danis 30-årsdag. Paul passade på att fira sin kommande motståndare med en ganska så iögonfallande tårta föreställandes en utslagen Danis. Till tårtan fick Danis en förnedrande sång som anspelade på att amerikanen allt som oftast ställer in sina matcher. Tilltaget ledde till gruff mellan utövarna som befann sig uppe på scenen.

Läsaren kan ta del av händelsen i klippet nedan.

Paul mot Danis kommer agerade delade huvudmatch på den kommande galan. Utövarna ställde dock inte upp för en faceoff efter presskonferensens slut. Det gjorde däremot galans huvudkombatanter KSI och Tommy Fury. Den förstnämnda knuffade till den sistnämnda, vilket ledde till att Tommy Furys far, John Fury, gjorde ett utfall mot KSI. Säkerhetspersonal kunde dock hålla de båda lägren ifrån varandra.

KSI har ett gäng amatörmatcher och uppvisningsmatcher med sig i ryggen. Han står dock endast med 1-0-0 som professionell boxare. Den ovannämnda Logan Paul stod för motståndet. Tommy Furys totala proffsrecord lyder 9-0-0. Han kommer senat från en vinst via delat domslut mot Jake Paul.

Galan äger rum den 14 oktober och kommer sändas på DAZN.

Föregående artikel

Josefine Lindgren Knutsson fightades om ett UFC-kontrakt inför Dana White

Nästa artikel

VIDEO: KSI knuffar Tommy Fury och pappa John Fury tappar det totalt

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök