Nyheter

VIDEO: Not Logan Paul KNOCKAD i matchens första rond!

Not Logan Paul knockad

I samband med lördagskvällens Misfits Boxing 12 vi fick se Not Logan Paul bli knockad i matchens första rond.

Not Logan Paul blir avslutad tidigt i Leeds

Tristan Hamm tillät inte sin motståndare kom igång under lördagskvällens Misfits Boxing 12. Hamm överväldigade nykomlingen, även känd som Rodney Petersen, under de första sekunderna för att säkra en knockout i första ronden under eventet som ägde rum på First Direct Arena i Leeds, England.

Efter den inledande signalen skakade Hamm om Not Logan Paul ordentligt, slog ut hans tandskydd och orsakade en mindre fördröjning innan drabbningen kunde sättas igång igen. När tandskyddet var säkrat knockade Hamm sin motståndare Not Logan Paul för att säkra segern i matchen.

Det var Hamms proffsdebut på Misfits Boxing 12, medan motståndaren föll till 0-1 i sitt första proffsmöte efter en 0-6-amatörkarriär.

Ta del av avslutet i klippet nedan.

Not Logan Paul är mest känd för att han blev strypt medvetslös under en gatuslagsmål med Nate Diaz.

Läsaren kan ta del av fullständiga resultat från lördagskvällens event här. I den delade huvudmatchen väntar en returmatch mellan AJ Bunker och Elle Brooke. I galans huvudmatch kommer Ed Matthews ta sig an en hemlig motståndare, som inte är känd för varken Mattthews eller eventets åskådare på förhand. Under gårdagens presskonferens skämtade arrangören KSI om att han skulle kliva in i ringen. Han försäkrade dock Matthews att det bara rörde sig om ett skämt.

Föregående artikel

VIDEO: OnlyFans-profilen Elle Brooke vinner på TKO

Nästa artikel

Dricus du Plessis varnar om död – ”Var försiktig med vad du önskar”

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök