Nyheter

VIDEO: OnlyFans-profilen Elle Brooke vinner på TKO

Elle Brooke OnlyFans vinner

Under lördagskvällens Misfits Boxing 12 ställdes OnlyFans-profilen Elle Brooke mot AJ Bunker i en returmatch.

OnlyFans-profilen Elle Brooke tar hem bältet

Brooke har redan en vinst mot Bunker, men under kvällens gala i Leeds stod bältet på spel. Den förstnämnda boxaren klev in i ringen som utmanare till mästaren Bunker.

Utövarna höll jämna steg under matchens inledning, men Brooke tog över mer och mer desto längre drabbningen fortgick. I matchens tredje rond landade Brooke en höger som fick ett slut på matchen. Vinnaren hade svårt att hantera sina känslor efter segern och under sitt vilda firande knuffade hon till matchdomaren. Han verkade dock ta det hela med ro.

Kvällens match markerade den Londonbaserade fajterns andra professionella vinst. Hon står därmed med ett professionellt matchfacit som lyder 2-0-0 och med hennes uppvisningsmatcher inräknade lyder hennes record 4-1-0.

Läsaren kan ta del av avslutet i klippet nedan.

Tidigare under kvällen åkte Not Logan Paul på en förlust i sin professionella debut. Tristan Hamm stod för motståndet och den sistnämnda tog hem segern via knockout. Läsaren kan ta del av det avslutet här.

Galan toppas av Ed Matthews och en okänd motståndare, vars identitet varken är känd för Matthews eller publiken innan eventet. Under gårdagens presskonferens skojade arrangören KSI om att han själv skulle kliva in i ringen. Han betonade dock för Matthews att det bara var på skoj.

Föregående artikel

Josefine Knutsson har motståndare klar inför sin andra UFC-match

Nästa artikel

VIDEO: Not Logan Paul KNOCKAD i matchens första rond!

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök