17 June, 2024
Nyheter

VIDEO: Se hetsig face-off med Sveriges Ali Taleb – ”He’s gonna sleep”

Av

Hugo Lindström

08/05/2024
ali taleb

Ali Taleb representerar Sverige i PFL denna helgen. Se det spända mötet med motståndaren.

Ali Taleb går sin fjärde match för PFL

Bland de svenskar som slåss i organisationen är Sadibou Sy den som flest hört talas om. I och 2022-bragden fick han ett stort lyft på hemmaplan och medverkade bland annat i Carina Bergfeldt’s talkshow på bästa sändningstid. Men ”Swedish Denzel” är inte den blågula enda som hittat framgång i UFC-konkurrenten. Med sig har han Ali Taleb.

Taleb har ett matchfacit på nio vinster och endast en förlust, hans senaste match. Dessförinnan var det två raka segrar i PFL. Tidigare i karriären har han varit mycket aktiv på UAE Warriors, med fem raka vinster varav fyra via avslut.

Han kliver denna helgen in i buren igen och tar sig då an Nawras Abzakh. Matchen går i bantamvikt och utspelar sig under natten till lördag. De två har mötts en gång tidigare, på UAE Warriors för tre år sedan. Då kunde Ali hitta avslutet i andra ronden.

Hettade till under mötet

En av Talebs tränare, forne UFC-fightern, Akira Corassani lade upp ett videoklipp på Taleb och Abzakh möttes i den traditionsenliga face-off som marknadför matchen. Allt annat än vänskapligt blev det när svensken utlovade en knock.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Akira Corassani (@akiracorassani)

Under inlägget hajpade Akira upp sin fighter med följande text:

A little cute conversation by the Kingdom Center.
This is fun for [Ali Taleb], he enjoys it. If you don’t know about him and love devastating knockouts, YouTube him. A natural born killer with 9 wins – 5 KOs, 3 subs, 1 dec. The stats say, DON’T BLINK. Coach says… DON’T BLINK

Taleb är 26 år gammal och tränar på Redline TC. Han har avslutat åtta av sina nio vinster.

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök