Videor

VIDEO: Se Khamzat Chimaev sparras mot topprankade UFC-fightern

I en glädjande nyhet för fans av Khamzat Chimaev verkar det som att ’Borz’ för närvarande befinner sig på ett träningsläger.

Khamzat Chimaev sparras med Jalin Turner

Den framstående stjärnan matchades senaste vid UFC 279, där han snabbt besegrade Kevin Holland i första rundan. Sedan dess har det varit oklart vart Chimaev kan komma att gå härnäst. Trots att han rankas som nummer 3 i weltervikt, har det ryktats om en permanent övergång till mellanvikt på grund av hans problem med att nå vikten förra året.

Även om en möte med Paulo Costa i mellanvikt har ryktats, har Chimaev nyligen också kopplats med en fight mot den tidigare mästaren Kamaru Usman.

Med så många potentiella storslagna matcher på bordet är det inte överraskande att ’Borz’ tränar obevekligt. I videon längst upp kan ni se när ’Borz’ utbyter slag med Jalin Turner.

’Borz’ har nyligen laddat upp en video på sin YouTube-kanal där han visar en hel träningsdag i Dubai. I videon kan man se hur Chimaev värmer upp sin nacke innan han sparras med Artem Zemleikov.

Föregående artikel

Intervju med Andreas ”Bane” Gustafsson

Nästa artikel

The Ultimate Fighter: Avsnitt 1 – Resultat

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök