UFC, Videor

VIDEO: Se stjärnornas reaktioner på knockouten från Max Holloway

Av

Ralph Nordahl

15/04/2024
max holloway knockar justin gaethje

Max Holloway producerade en av de mest chockerande och våldsamma ögonblicken i MMA-historien denna lördag. Detta då han knockade Justin Gaethje och erövrade dennes ’BMF’-titel vid UFC 300.

Knockouten från Max Holloway leder till starka reaktioner

Max Holloway (26-7) pekade på oktagonens mittpunkt och utbytte slag med motståndaren i de sista sekunderna av den underhållande matchningen mot Justin Gaethje (25-5) i T-Mobile Arena i Las Vegas. Hawaiianen lyckades då få in ett förödande slag med endast en återstående sekund. Detta kom att avsluta den minnesvärda matchen innan full tid.

UFC-bossen Dana White kallade det för en av de främsta ögonblicken i företagets historia och det hade att göra med ”chocken” att se Holloway slå Gaethje medvetslös i sista sekunden.

Baserat på de samlade livereaktionerna så ljuger inte White. Videoklipp av fighters som såg Holloway knocka Gaethje delades överallt på sociala medier och ni kan se några av de bästa nedan:

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Paddy THE BADDY Pimblett (@theufcbaddy)

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Alexander Volkanovski (@alexvolkanovski)

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av ESPN MMA (@espnmma)

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Santiago Ponzinibbio (@sponzinibbiomma)

Det återstår nu att se vad som härnäst väntar den forne fjäderviktsdominanten Holloway. Han är nu en het kandidat att få utmana om bältet i såväl fjäder som lättvikt. Dessutom har han uttryckt intresse över att försöka revanschera sig mot världsstjärnan Conor McGregor.

Vad tyckte ni om de chockerande avslutet på matchen?

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök