Nyheter

VIDEO: Skrällar med vältajmat knä – Brendan Loughnane eliminerad

jesus pinedo

Under nattens PFL-gala såg vi en av organisationens mest hajpade fighters Brendan Loughnane bli knockad av Jesus Pinedo.

Jesus Pinedo knockar Brendan Loughnane

PFL-säsongen är i full gång och inatt var ännu en gala där fighters fick chansen att avancera sig i turneringen. På huvudmatchen såg vi en av organisationens största profiler, Brendan Loughnane, ta sig and Jesus Pinedo. Den sistnämnde var stor underdog inför mötet. Med en förlust i ryggen gav fansen inte många chanser till Peru’s ”El Mudo”.

Det skulle inte dröja förrns han fick tyst på allt tvivel då han i första ronden hittade in med ett knä som sänkte Loughnane. Han följde upp med ground and pound som fick domaren att kliva i mellan. Detta är första gången någon lyckats knocka Loughnane.

Se avslutet nedanför.

Loughnane eliminerad – Pinedo avancerar

I och med nattens resultat är den tidigare vinsttippade Loughnane eliminerad från turneringen. Istället tar sig Pinedo till ”play off’s” som är del två av organisationen turneringsformat. Där har han chansen att kamma hem prispotten på en miljon dollar.

Föregående artikel

Amanda Nunes hade pensionerat sig om det inte vore för Julianna Pena

Nästa artikel

Deontay Wilder var på plats under PFL-galan – vill möta Francis Ngannou

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök