Nyheter

VIDEO: Slagsmål under presskonferensen inför OKTAGON 53

Slagsmål presskonferens

Under lördagskvällen äger OKTAGON 53 rum på Rudolf Weber-Arena i Oberhausen, Tyskland. Under en faceoff hamnade två av kortets utövare i slagsmål med varandra.

Cihad Akipa och Ivica Trušč i slagsmål innan matchen

Ikväll kommer den tidigare Glory-fajtern Cihad Akipa (6-1-0) möta Ivica Trušč (42-39-0)under OKTAGON 53. Redan under en face-off inför galan hamnade dock de båda kombattanterna i luven på varandra ordentligt.

Anklagelserna kastades före bråket, där Akipa hävdade att han hade sett Trušček gilla Instagram-kommentarer som han uppfattade som kränkande mot hans mor. Även om det var oklart vad kommentarerna handlade om, är det möjligt att de hade gått förlorade i översättningen. Förbryllad bjöd den erfarna veteranen från Kroatien in Akipa, som representerar Tyskland, att visa bevis med skärmbilder av kommentarerna och medgav att han skulle be om ursäkt om han hade gjort det, även om det skulle ha varit en olyckshändelse. Den ovannämnda matchen inleder huvudkortet och kommer gå i weltervikt. Den 36-åriga Trušč  är nio år äldre än sin motståndare.

Läsaren kan ta del av slagsmålet mellan Akipa och Trušč

OKTAGON 53 äger rum på DAZN och sändningen drar igång 18:00. I huvudmatchen väntar en titelfajt i den kvinnliga stråviktsdivisionen. Hemmafajtern, och den regerande mästaren, Katharina Dalisda (10-3-0) tar sig an utmanaren Eva Dourthe (8-5-0). Den sistnämnda representerar Frankrike inne i buren.

Föregående artikel

Resultat och liverapport: UFC Vegas 86 med Jack Hermansson

Nästa artikel

Sean Strickland spöar influencer – erbjuds miljoner av Jake Paul!

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök