Nyheter

VIDEO: Sonen till Anderson Silva knockar MMA-kommentator

Gabriel Silva

Före detta UFC-mellanviktsmästaren Anderson Silvas son, Gabriel Silva, avslutade saker väldigt snabbt i lördags i boxningsringen och visade till och med vissa drag av sin legendariska far under processen.

Gabriel Silva fortsatt obesegrad efter vinsten över Ben Davis

På Misfits Boxning 9, som ägde rum under lördagskvällen, ställde Gabriel Silva upp mot MMA-kommentatorn Ben Davis. Medan Davis dök upp för sin boxningsdebut och var redo att tävla, var Silva helt enkelt för mycket med sin längd, storlek och allmänna tävlingserfarenhet. Han träffafe Davis tidigt i matchen innan han avslutade honom med en knockout med ett enda slag senare i den första ronden.

Läsaren kan ta del av avslutet i klippet nedan.

Med segern förbättrade Silva sitt professionella boxningsfacit till 2-0 i år, vilket inkluderar en poängseger i april. Innan dess deltog den 26-årige Silva i flera kickboxningsmatcher och vann de flesta av dem.

Tidigare  i veckan berättade Silva för MMA Fighting att han skulle vara öppen för en match inom MMA.  Förutsatt att han skulle få dela kortet tillsammans med sin far och eventuellt sin bror.

Misfits Boxing 9 ägde rum på Vertu Motors Arena i Newcastle, England. I huvudmatchen besegrade Idris Virgo sin motståndare Aaron Chalmers via TKO (hörnstopp), i matchens tredje rond.

Föregående artikel

Fem fighters förda till sjukhus efter nattens UFC Vegas 79

Nästa artikel

Johnny Eblen i konfrontation med Leon Edwards efter lördagens Bellator 299

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök