Okategoriserad

VIDEO: Stort slagsmål bröt ut under UFC Mexiko

Medans Bruce Buffer läste upp resultat bröt ett slagsmål ut i publiken på UFC Mexiko.

Slagsmål tog fokus från buren

Inatt fick vi se flera underhållande matcher när UFC kom till Mexiko. Bland annat två toppmöten på huvudkortet, där den sista matchen mellan Brandon Moreno och Brandon Royval mycket väl kan ha varit den som säkrade nästa utmanare.

Men det var inte i buren som en av galans mer uppmärksammade kom från. Istället får vi vända blicken ut mot publiken. På underkortet kom nämligen en konfrontation att sno åt sig fokus. Det hela mynnade ut i ett slagsmål där han en stor man syntes få omkull två andra, varav den ena blev knockad till följd av en hård vänster. Det bildades en cirkel kring bråket och flera människor verkade entusiastiskt heja på.

Detta hände samtidigt som Buffer läste upp resultatet för Manuel Torres vs. Chris Duncan. Torres, som tog hem vinsten, adresserade tumultet för att försöka lugna ner de inblandade. Se klipp på händelsen nedanför.

UFC Mexiko

Det var mycket liv i lokalen tidigt under galan. I vanliga fall brukar publiken välla in desto närmre huvudkortet närmar sig, något som inte stämde inatt. Redan från första match var det fullt med folk.

Huvudkortet toppades av med ovan nämnda Brandon Moreno vs. Brandon Royval. De två har mötts en gång tidigare, då tog den förstnämnde hem vinsten via TKO i första ronden. Men inatt blev det Royval som drog det längre strået. Trots oeniga domare gav två av tre honom vinsten. Ni kan läsa mer utförligt om matchen i vår artikel.

Ni hittar fullständiga resultat från nattens gala här.

Föregående artikel

Avslutade på 21 sekunder – får MMA-match mot Francis Ngannou

Nästa artikel

Intensiv match mellan Brandon Moreno och Brandon Royval

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök