Nyheter Videor

VIDEO: Stort slagsmål bryter ut under Karate Combat i Miami

karate combat bråk

Under Karate Combat 29 bröt ett slagsmål ut mellan två rivaliserade team.

Slagsmålet fångades på film

Shahzaib Rindh och Tommy Azouz gick match mot varandra under lördagens Karate Combat. En stor irritation började komma från respektive hörnor och när slutsignalen ljöd började objekt kastas från båda sidorna.

Det började med tandskydd att Azouz sprang upp från matchområdet och kastade sitt tandskydd mot Rindhs hörna. Därefter kom vattenflaskor och en stol som hamnade i publiken.

Organisationens säkerhetsteam klev in och lyckades stoppa bråket. Därefter blev de involverade bortförda från området och galan kunde fortsätta.

Se bråket från olika vinklar:

Galan kunde fortsätta

Bråket kunde snabbt dämpas ner och brytas upp så att galan kunde fortsätta. De två utövarna fördes tillbaka till ”the pit” och resultatet kunde läsas upp. Vinnaren var Rindh som efter en tidig nedslagning kunde komma tillbaka och ta hem en domslutsseger.

Karate Combat växer i populäritet

Organisationen är relativt ung. Idén är att sätta Karate och dess utövare i ett mer modernt sammanhang med nytt regelsystem och i ”the pit” som är deras motsvarighet till MMA-buren. Som en grop ner i marken får deltagarna kliva upp på gropens sluttningar och så sätt använda den till sin fördel.

I organisationen har vi svenska Samuel Ericsson som representant. Men i framtiden kan det bli fler då bland annat Oliver Enkamp uttryckte sitt intresse för tävlingsformatet när Kimura intervjuade honom inför hans senaste match.

Föregående artikel

Dana White – ”Då vill vi se Conor McGregor återvända”

Nästa artikel

Francis Ngannou till Dana White: Varför är du så emot min lycka?

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök