UFC

VIDEO: UFC värvar olympier efter knockout på 5 sekunder!

Robelis Despaignekan

UFC:s tungviktsdivision har fått ett nytt tillskott i form av olympiern Robelis Despaigne. Den stod klart under söndagen.

Robelis Despaigne har skrivit kontrakt med UFC

Under den gångna helgen besegrade Despaigne sin motståndare Miles Banks på fem sekunder i samband Fury Fighting Championship 84 i Houston, Texas, och några minuter efter segern meddelades det i sändningen att Despaigne har skrivit på för UFC via Mick Maynard, en av UFC:s matchmaker.

Kolla in den gångna helgens avslut i klippet nedan.

Tungviktaren skapade rubriker redan tidigare i år, när han avslutade sin motståndare under en match i samband med Fury FC. Despaigne behövde bara tre sekunder för att sänka Stevie Payne under Fury Challenger Series 7. Domaren signalerade för start, de möttes i mitten, och Despaigne landade en höger spark mot huvudet som fick Payne att falla till kanvasen. Despaigne följde efter till marken, men matchdomaren klev emellan så fort han hann tid.

Kolla in den ovannämnda avslutet i klippet nedan.

Tungviktaren representerade Kuba i samband med OS 2012. Då tog han hem ett brons för nationen i taekwondo. 35-åringen står nu med ett totalt matchfacit som lyder 4-0-0. Samtliga avslut har kommit i den första ronden och tre av dessa matcher var över på mindre än 13 sekunder. En på 12 sekunder, en på 3 sekunder och en på 5 sekunder.

Föregående artikel

Eddie Alvarez om otäcka skadan och framtiden i BKFC

Nästa artikel

Avsky efter UFC-galan – ”Ville han att Bobby Green skulle dö?”

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök