20 June, 2024
Nyheter

VIDEO: UFC-veteranens dotter står för klockren knockout

Av

Alexander Clausson

27/05/2024
Video knockout kennedy freeman

Det verkar som att den obesegrade MMA-fajtern Kennedy Freeman har det i sitt DNA. Hennes knockout i samband med en match under den gångna helgen tyder i alla fall på det.

Dotter till en sann UFC-pionjär hittar knockout

I samband med lördagskvällens Cage Warriors 172, som ägde rum i  Newcastle, England, klev Freeman (5-0), 26 år, in i buren. För motståndet stod Gisele Libanio. Freeman representerar England och Libanio representerar Brasilien. Den sistnämnda står med ett professionellt matchfacit som lyder 2-2-0 Freeman höll sig fortsatt obesegrad genom ett vackert avslut.

Segern kom via slag i drabbningens tredje och sista rond. Läsaren kan kolla in avslutet i klippet nedan.

Efter segern, klättrade en upprymd Freeman upp i buren och signalerade för en titelchans i organisationen. Det återstår att se om hon stannar kvar i Cage Warriors eller erbjuds en chans i UFC. Flera av den sistnämnda organisationens fajters tillhörde Cage Warriors innan utövarna tog klivet över till UFC. Bland dessa fajters återfinns namn som Michael Bisping, Conor McGregor och svensk-norska Jack Hermansson.

Den obesegrade fajtern är en andra generationens MMA-fajter. Hennes pappa, Ian Freeman, var den första britten att tävla i UFC, den sista Cage Rage-lätt tungviktsmästaren, och den första mannen att besegra Frank Mir. Den nu 57-åriga Ian Freeman gick sin senaste match 2013 och står med ett totalt matchfacit som lyder 20-7-1.

Kennedy, den yngre, bär smeknamnet “The Machine 2.0”. Detta som en hyllning till hennes far. Den ursprungliga “The Machine”.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök