Nyheter

VIDEO: Vidrigt benbrott under Combate Globale

Benbrott

Dylan Reischmans professionella debut inom MMA kommer inte glömmas bort i första taget. Matchen slutade med en riktigt otäckt benbrott.

Ett benbrott satte stopp för matchen omedelbart

Den 21-årige fjäderviktaren drabbades av en av de mest skrämmande skadorna som setts på länge inom MMA. Han ådrog sig ett svårt brutet ben mitt i den andra ronden av sin match mot Jaime Mora. Fighten ägde rum på Combate Global: Ferreira vs. Morales.

Reischman försökte försvara sig mot ett nedtagningsförsök längs med buren när den vidriga scenen utspelade sig. Då Mora lyfte upp Reischman och försökte slå ner honom till kanvansen, fastnade Reischmans vänstra ben i en olycklig vinkel under de två kropparna. Benet brast högljudligt. Reischman drog genast domarens uppmärksamhet till skadan, vilket satte ett abrupt stopp för matchen. I en repris av sekvensen som avslutade matchen verkar det som om ett ben i Reischmans ben nästan sticker ut ovanför knät.

Reischman (0-1) är född i North Carolina och innehar en brunt bälte i jiu-jitsu, och han hade ett rekord på 3-1 som amatör.

Mora (2-0) är en 27-årig född i Kalifornien som tidigare besegrade Felix Cosigua via enhälligt beslut i sin professionella debut tidigare i maj.

Läsare kan kolla in benbrottet i klippet nedan. Skadan är någonting utöver det vanliga och känsliga läsare varnas.

Föregående artikel

Andreas Michael uttalar sig efter Volkan Özdemirs seger i Paris

Nästa artikel

VIDEO: Kolla in hela matchen mellan Megic Mike och Ralle Ralz

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök