Wolf Fight Promotion Bur

Wolf Fight Promotion 4 – ”God chans att arrangören kliver in i buren”

Alexander Clausson

Wolf Fight Promotion 4 har fått ett officiellt datum och biljetter till eventet finns redan tillgängliga att köpa. I en kommentar till Kimura berättade arrangören om en potentiell dubbelroll under kvällen ifråga. 

David Jacobsson: Rutinerade fighters såväl som framtidshopp

Wolf Fight Promotion 3 ägde rum i oktober, 2021. Kortet toppades av tre proffsmatcher som alla resulterade i avslut. Tittarna fick bland annat bevittna thaiboxningsstjärnan Samuel Barks proffsdebut. Fjäderviktaren tog hem segern via ett flygande knä i matchens första rond. Läsaren kan ta del av avslutet i klippet nedan.

Sedan debuten har Bark gått ytterligare ytterligare tre matcher och står nu med ett matchfacit som lyder 3-1-0.

I en kommentar till Kimura berättade arrangören David Jacobsson om den kommande galan. Enligt Jacobsson är det troligt att arrangören själv kommer gå en proffsmatch i samband med eventet.

Det kommer bli ett finfint matchkort med rutinerade fighters såväl som framtidshopp. Det finns även en väldigt god chans att en multitaskande arrangör kliver in i buren och stänger kvällen.

26-åriga Jacobsson utgår från Allstars i Stockholm. Han har två raka segrar och kommer senast från en vinst över Örebro Fight Gyms Rahmads Stromanis (3-1-0). Jacobsson står med ett totalt matchfacit som lyder 10-3-0.

Wolf Fight Promotion 3 kommer ägde rum på Halmstad Arena den 1 oktober. Biljetter för eventet finns till försäljning här. Singelbiljetterna kostar mellan 298 SEK och 498 SEK. VIP-bord kostar från 2 988 SEK till 6 474 SEK.

+3
Dana Sad
Dana Happy
neil magny ufc liverpool
UFC Vegas 57: Resultat och höjdpunkter från nattens gala
kimura
Hett
Arman Tsarukyan Mateusz Gamrot 2
UFC Vegas 57: Mateusz Gamrot och Arman Tsarukyan bjöd på en underhållande fight
kimura
Hett
Alexander-Gustafsson-UFC
Tränaren berättar varför Alexander Gustafsson återvänder till lätt-tungvikt
kimura
Hett
Weili Zhang Mackenzie Dern
Mackenzie Dern vill fightas mot Weili Zhang om interimtiteln
kimura
Hett
Jared Cannonier Israel Adesanya
38-årige Jared Cannonier inte orolig för åldern inför Israel Adesanya-mötet
kimura
Hett