WSOF signar Paulo Filho

Den förre WEC-mästaren och BJJ-specialisten Paulo Filho (23-4) har snappats upp av MMA-organisationen The World Series of Fighting (WSOF), avslöjar MMAweekly.com.

Filho har flera tunga titlar bakom sig i både BJJ och MMA. Mest känd är kanske brassen för sin rivalitet med Chael Sonnen under WEC-tiden. De båda herrarna möttes två gånger med en seger var som resultat. Förutom WEC har Filho även fightats för organisationer som Pride och Dream. Men 36-åringen har genom åren haft personliga problem med missbruk. och många har ställt sig frågan hur bra han kunde ha blivit om det inte vore för dessa.

Senast Filho gick match var i september 2012, då han vann via TKO mot Murilo Rua i första ronden på brasilianska galan Best of the Best (BOTB).

WSOF är en ny organisation som leds av kickboxaren och MMA-fightern Ray Sefo. De hade sin första gala i november och förfogar över namn som Andrei Arlovski, Anthony Johnson och Miguel Torres. Nästa gala är planerad till någon gång under februari. Vem Filho får möta då är ännu inte fastställt.

Registrera dig hos Unibet via Kimura.se och få 120% bonus

Gilla oss på facebook för snabba nyheter

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Fler Nyheter: