15 June, 2024
Nyheter

Yoel Romero och Luke Rockhold anklagar varandra för att ducka ett möte

Av

Ralph Nordahl

25/07/2017

Yoel Romero och Luke Rockhold har befunnit sig i något slags Twitter-krig; till många fans underhållning.

Dock verkar inte detta vara uppladdningen inför någon kommande match mellan de båda UFC-mellanviktarna.

Romero Twittrade i söndags att Rockhold inte ville fightas mot honom och utfärdade istället , återigen, en utmaning till mellanviktsmästaren Michael Bisping.

Rockhold gav igår svar på tal och Twittrade att det i själva verket är Romero som inte vill fightas vid UFC Fight Night den 16:e september. Detta då denne inte skulle vilja gå fem ronder.

Dialogen mellan de båda fortsatte sedan med att de båda beskyllde varandra för att ha skyllt på skador för att undvika att möta den andre. Romero menade att Rockhold även inte ville fightas mot honom när denne var mellanviktsmätare.

Rockhold - Romero

 

Rockhold pikade sedan Romero för de ”blygsamma” tittarsiffrorna vid hans senaste match mot Robert Whittaker vid UFC 213.  Rockhold berömde sig själv för pengarna han tjänade när han mötte Chris Weidman och avslutade med att kalla Romero för ”cheater”.

Rockhold - Romero 2

Rockhold kommer i sin nästa match istället möta David Branch vid UFC Fight Night 116 den 16:e september i Pittsburgh. Han har inte fightats sedan han förlorade mästarbältet  till Michael Bisping vid UFC 199 i juni 2016.

Romero förlorade som bekant sin förra match mot Robert Whittaker och kommer antagligen försöka arbeta sig tillbaka för en titelfight med sin nästa match. Hans motståndare har ännu inte annonserats.

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Här kan du söka!

Sök