24 juli, 2024
Nyheter, Videor

Ytterligare bråk inför Bellator i London!

Av

Anton

22/11/2019

Mer trubbel inför Bellator Europe 6-galan som äger rum i London till helgen! Tidigare idag kunde det rapporteras att James Gallagher (10-1) och Mike Kimbel (3-2) rök samman under organisationens mediadag. De två bantamviktarna har under en tid utbytt ord via Twitter och när de väl stod öga mot öga med varandra så utbröt ett litet fysiskt bråk de två emellan. Nu har även mellanviktarna stämt in på samma lyra. Under den ceremoniella invägningen utbröt ett bråk mellan Fabian Edwards (8-0) och Mike Shipman (13-2). De två skall gå en match under huvudkortet till helgen.

Bråket

Utvilade och redo efter den officiella invägningen tidigare under dagen möttes de två mellanviktarna för sin face-off. De två engelska mellanviktarna har länge haft en rivalitet sinsemellan, som började i den brittiska MMA-organisationen BAMMA som de två var signade till innan Bellator. De gick aldrig en match mot varandra, men oavsett var de två landsmän som siktade mot samma höjd.

Nu skall de dock gå en match mot varandra, när deras rivalitet tar steget in i buren. Allt som föranlett deras möte fick komma till ytan under deras face-off. Fabian Edwards var den som initierade det hela med att retligt föreslå att Shipman ryggade tillbaka när Edwards sträckte på sig framför honom. Shipman replikerade att så var inte fallet, några ord utbyttes för att sedan eskalera till handgemäng. Dock stod respektive fighters team nära inpå och kunde snabbt separera dem. Om än det var lite kaotiskt kan man beskåda en av huvudmatchens deltagande Michael ”Venom” Page (15-1) involvera sig och utbyta några ord samt en knuff med Edwards team.


Inga repressalier än

Hittills har Bellator inte uttalat sig om incidenten. De tycks relativt nöjda med att ingen större skada har skett då de två mellanviktarna kunde dras åt sidan relativt snabbt. Bellators president Scott Coker kan glädjas åt att ingen ”Three Piece and a Soda” utdelades, om än ett eller annat slag utväxlades.

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Jon Jones
Jon Jones reagerar på stora regelförändringen inom MMA
🥊 ’Vi måste radera det här ur historieböckerna’
saul canelo alvarez
Canelo Alvarez går match i Vegas samma datum som UFC Sphere
🥊 Två stora galor krockar med varandra
Muhammad Mokaev – ’UFC gillar inte min stil’
🥊 Går sin sista match på kontraktet med UFC
Francis Ngannou "The Predator"
Då återvänder Francis Ngannou till buren efter sonens död
🥊 Kan gå av stapeln i Saudiarabien
Belal Muhammad vs Leon Edwards
Belal Mujammad smutskastar Leon Edwards inför UFC 304
🥊 ”Han håller bara i bältet”
Allt inför Robin Roos titelmatch i Cage Warriors
🥊 Allt inför svenskens debut

Här kan du söka!

Search