Okategoriserad

Nya matchningar offentliggjorda inför Zone Pro League 5

Eli Elias 2

Zone Pro League 5 närmar sig. Efter flera event på Hisingen kommer organisationen återvända till  Trädgår’n inne i Göteborg.

Eli Elias återvänder till buren

I vanlig ordning kommer proffsdrabbningar inom MMA och thaiboxning varvas med varandra. Båda disciplinerna äger rum i en bur. Sedan tidigare står det klart att Ilaz Zabelaj kommer ställas mot Nermin Mehmedagic och under veckan har organisationen gått ut med ytterligare två matchningar.

Nyligen stod det klart att Eli Elias (0-2-0) kommer återvända till buren för att ta sig an Ali Yazbeck. Den sistnämnda genomförde sin proffsdebut i november, förra året. Under Fight Club Rush 14 avslutade Yazbeck sin motståndare Abdulaziz Husein via en armbar i matchens andra rond. Zone Pro League anser att ett avslut inte är långt borta i samband med den ovannämnda matchen.

Bantamviktare är kända för högt tempo, uthållighet och rappa tekniker. Både Ali och Eli är därtill specialiserade på att finna avslut i sina matcher. Kort sagt välkomnas publiken direkt med något spännande och fartfyllt!

I den andra matchen som nyligen offentliggjorts kommer hemmafightern John Oldenqvist ta sig an Mashrab Mamadaliyev från MACC i Stockholm. Oldenqvist genomförde sin professionella debut i samband med organisationens tredje gala. Oldenqvist förlorade via slag i matchens första rond. Mamadaliyev går proffsdebut.

Zone Pro League 5 går av staplen den 1 april. Dörrarna öppnar 17:00 och den första matchen förväntas dra igång 18:00.

Zone Pro League 5: Preliminärt matchkort

  • Sam Ghoroghi vs TBA (thaiboxning)
  • Eli Elias vs. Ali Yazbeck (MMA)
  • Robin Enontekiö vs TBA (MMA)
  • Uma Gali vs Moa Carlsson (Thaiboxning)
  • Nermin Mehmedagic vs Ilaz Zabelaj (MMA)
  • Angela Mamic vs Irene Forssell Nilsson (Thaiboxning)
  • John Oldenqvist vs Mashrab Mamadaliyev (MMA)
  • Robert Nilsson vs TBA (MMA)
Föregående artikel

Matcherna mellan Deontay Wilder och Francis Ngannou kan äga rum i Afrika

Nästa artikel

Bellator 292: Benson Henderson lägger handskarna på kanvasen efter nattens match

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök