Nyheter Resultat

Fight Club Rush 11: Zoran Milic besegrar Anton Larsson via knock i andra ronden!

Zoran Milic

Zoran Milic (1-1) besegrar Anton Larsson (3-7) efter ett tufft krig på Fight Club Rush 11.

Zoran Milic avslutar Anton Larsson i andra ronden

Rond 1

Milic börjar med att sätta press. De känner lite på varandra med leg kicks och jabbar. De båda går in för en snabb slagväxling. Milic sätter en kort krok. Larsson halkar och Milic går till attack. Milic får rygg och letar efter ett stryp. Milic kopplar ett stryp men Larsson kämpar sig ur och lyckas vända för att sedan hamna på topp! Larsson släpper slag och en spark på Milic lår. Milic lyckas ställa sig upp men Larsson prickar med en kombination som skakar honom. Matchen slutar med en snygg slag och spark kombination från Larsson.

Larsson startade matchen i motvind men lyckades vända och tog därmed hem ronden enligt undertecknad.

Rond 2

Larsson sätter en snurrspark mot kroppen men blir träffad mellan benen och domaren bryter. Larsson säger att han är redo och matchen är igång igen. Larsson skickar många höga sparkar som inte riktigt prickar. Larsson stoppar en nedtagning men blir kort därefter satt på rumpan. Milic har side control men Larsson vänder sig ur det snabbt. Larsson lyckas få tag i ett ben och tar nu ner Milic. De kommer upp. Milic sätter bra press men båda träffar bra i slagkombinationerna. Milic Sätter press och skickar en push kick som han följer upp med en vänsterkrok som sänker Larsson. Domaren kliver in och stoppar matchen.

Resultat

Zoran Milic vinner via knockout i andra ronden.

Föregående artikel

Fight Club Rush 11: Samuel Bark vinner via enhälligt domslut!

Nästa artikel

Fight Club Rush 11: Allstars Bilal Tipsaev vinner via enhälligt domslut!

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök