Om oss bild med logga och text

Om oss

kimura

Vad är Kimura.se?

Kimura.se startades av tre eldsjälar den 1 oktober 2009 med ambitionen att bidra till MMA:s tillväxt i Sverige. Målen var högt satta och krävde stora insatser för att nås. Vi valde att direkt från start att satsa på egenproducerat innehåll. Dessa insatser ledde snabbt till stora samarbeten med både företag och massmedia som i sin tur öppnade upp möjligheter för resterande MMA-Sverige. Vi behövde svenska fighters att skriva om och fighters behövde media som faktiskt skrev om den lilla sporten MMA. Genom hårt arbete nådde vi framgångar och slog ner de väggar som fanns för den nya sporten MMA.

Vi har under årens gång hunnit passera flera milstolpar som vi är stolta över och har än många milstolpar kvar att passera. Trots att sporten idag är mycket större och mer accepterad är den fortfarande inte stor.

Vi är en sida som lägger fighters och fansen i fokus. Det fansen vill se och höra om, skriver vi och pratar om. Vår ambition är att fortsätta utvecklas samtidigt som vi fortsätter att bidra till MMA-Sveriges tillväxt.

 

Vi som driver Kimura.se

Ledning

Kaveh Sabeghi, Stockholm
Kaveh är en av grundarna av sidan och ansiktet utåt gentemot annonsörer och många av Kimuras samarbetspartners. Det händer också att Kaveh dyker upp framför kameran med sitt aldrig sinande leende och fantastiska energi. Kaveh har en väldigt god förmåga att leda och gör det alltid på ett väldigt seriöst men roligt sätt. Det är något han utvecklat som platschef inom Sats där han lyft upp flera olika gym till att bli några av de mest framgångsrika i Sverige. Kontakta Kaveh om du är intresserad av att annonsera eller har förslag eller tips på spännande samarbeten. Kaveh driver även jämförelsesidan Matspar.se

Jaser Davari, Dubai
Jaser har till mångt och mycket varit den mest aktiva när det kommer till att driva Kimura.se framåt i det praktiska arbetet. Jaser är inte bara en av grundarna av sidan utan också den som drivit hemsidan under större delen av tiden. Nu har han dock tagit ett kliv åt sidan och jobbar endast en liten bit med Kimura.se.

Daniel Schälander, Stockholm
Daniel axlade under hösten 2020 rollen som Kimuras chefredaktör. Daniel har varit en del av svensk MMA-media sedan 2011 genom sajten mmaviking.com där han varit ansvarig för foto och video. Kolla in hans Instagram för MMA-foton här. Han började följa sporten 2009 då han blev rekommenderad att kolla in en viss Fedor av en träningskamrat under hans första vecka av BJJ-träning. Därefter har kampsport varit en central del av Daniels liv där han lyckats samla på sig ett JSM-guld i BJJ, tre SM-guld i MMA samt ett EM-guld under sina år som aktiv som tyvärr sattes stopp av nackproblem. Favoritfightern genom alla tider är Kazushi Sakuraba. Du kan kontakta Daniel när det kommer till det mesta som gäller sajten.

 

Skribenter

Anton Elam MacGregor, Lerum
Inte att förväxla med MMA-fightern Conor McGregor som har ett liknande efternamn. Anton har följt sporten sedan 2010. Har ingen direkt favoritfighter men har ett gott öga för Ross Houston sedan hans tid i Cage Warriors. Har även imponerats av Justin Gaethje och gillar Colby Covington, bortsett från diverse politiska ställningstaganden.

Tim Tebras, Huddinge
Har följt MMA sedan 2006 och har varit på 10 UFC-galor i fyra olika länder. I kampsportsväg har Tim ett blått barnbälte i Japansk Jiu Jitsu samt många år av fotbollsspelande. Den som vill invända att fotboll inte är en kampsport har inte sett mig spela, förtydligar Tim. Har flera favoritfighters men några som sticker ut lite extra är Justin Gaethje, Max Holloway och Rose Namajunas.

Alexander Clausson, Skövde
Gymnasielärare i Samhällskunskap och Historia by day och MMA-skribent by night. Alexander har följt MMA sedan 2010 där han har Daniel Cormier som favoritfighter.

Jonathan Damm, Göteborg
Studerar till jurist på Göteborgs Universitet och har följt sporten sedan våren 2014. Favoritfighters är Demetrious Johnson och Cub Swanson

Simon Tingberg, Saltsjö-Boo
Började titta på MMA 2008 och blev riktigt imponerad av Frank Mirs kneebar på Brock Lesnar men blev inte helt  frälst förrän 2013. Har tränat kampsport periodvis sedan 2008 och håller idag till på Nacka Dojo där fokuset ligger på boxning och thaiboxning. Simon har också spelat i ungdomslandslag upp till U21 i rugby. Favoritfighter genom alla tider är Daniel Cormier. Av aktiva fighters är det Nate Diaz och Alexander Gustafsson.

Johan Lorentzon, Umeå
Har följt sporten sedan UFC 1 som ägde rum i Denver, Colorado hösten 1993. Under åren har Johan tränat en del kampsport och kan med sitt bruna bälte stoltsera med att vara kimuras högst graderade BJJ-utövare. Favoritfighters från den gamla eran är Fedor Emelianenko och Mirko “Cro Cop” Filipović. I modern era står Demian Maia och Stephen Thompson högst i kurs, både för deras fighting men även hur de beter sig utanför buren.

Markus Thylin, Skellefteå
Har följt MMA sedan 2005 och har själv tränat boxning och thaiboxning sedan 2004. Markus har har bott i Oslo i åtta år där han arbetade som instruktör på Frontline Academy. Tillsammans med klubbens coachteam var han med och tog fram ett par NM-mästare i thaiboxning. Idag instruerar han på Skellefteå Kampidrott samtidigt som han pluggar till journalist på Luleå Tekniska Universitet. Absoluta favoritfightern är BJ Penn men Fedor, Jose Aldo och GSP ligger också varmt om hjärtat.

Ralph Nordahl, Stockholm
Studerar till vardags Engelska och Musik. Ralph har följt sporten sedan 2017. Favoritfighters är GSP och Rose Namajunas.

 

Övriga medarbetare

Izabelle Kostic: Syns ofta framför kameran som programledare eller reporter. Även känd som reportern som fick Jon Jones att tappa det totalt under en presskonferens i Los Angeles inför UFC 232.

Michel Izgi: Producenten som gör de flesta Kimura program möjliga och syns ofta ute i fält med videokameran i högsta hugg.

Alexander Thor: Göteborgaren som kan dyka upp i kimuras olika program och dela med sig av sina MMA-kunskaper och fantastiska humor.

Maziar Zarrin: Biffen och före detta boxaren som gärna ställer upp och delar med sig av sina bettingtips. Syns ofta till i BettingHörnan och SoffCoacherna.

Daniel Wanzelius: SoffCoachernas egna blonda hunk som sitter på tonvis av MMA-kunskaper. Innehavare av SoffCoachernas näst största biceps efter Maziar.

Vicktor “Vickan” Winquist: Sveriges gladaste flugviktare som jobbat på Kimura sedan 2014. Idag jobbar inte Vickan heltid på Kimura men är emellanåt med och syns i rutan. Utan tvekan en stor Kimura-favorit hos både redaktion och besökare.

 

Historia

Gyaku ude-garami är det japanska namnet för vad som skulle komma att bli känt som ledlåset kimura. Det är ett lås där armen vrids till dess att axeln utsätts för belastning. Själva namnet på låset härstammar från när den legendariske judokan Masahiko Kimura använde tekniken för att besegra grundaren av brasiliansk jiu jitsu Hélio Gracie i en match som ägde rum 1951 framför 20.000 människor i Rio de Janeiro. Efter 13 minuters kamp fastnade Gracie i låset men vägrade klappa. Kimura bröt då armen på Hélio som fick se sin broder Carlos Gracie kasta in handduken för att stoppa matchen.

Kimura.se grundades i slutet av 2009 av Jaser Davari, Kaveh Sabeghi och Behrang Ehteshamy. Jaser hade tidigare varit på den före detta bloggsidan Fightplay och nu skulle en MMA-sajt för främst videor skapas – det var åtminstone vad det hette i början. Genom att dela ut ett pris till den fighter som satte den fräckaste kimuran på Superior Challenge, och samtidigt göra videomaterialet till organisationen, skapade sig Kimura.se snabbt ett namn inom den svenska MMA-scenen. Videomaterialet utvecklades i en väldig takt och Kimura var under en tid den enda svenska sidan som främst fokuserade på videomaterial.

Nyheter krävdes emellertid för att hålla igång intresset, varpå sådana började publiceras på sidan. Kimura hade tidigt planer på att skapa en realitysåpa/tävling och 2010 blev det av i och med Kimura Talent. Första säsongen vanns av Andreas Ståhl på Hovet i Stockholm där han vann över Niclas Danielsson via enhälligt domslut. Kimura blev den första svenska sidan att få pressackreditering av Zuffa (som tidigare ägde UFC men numera är minoritetsägare) och har sedan starten arbetat med att lyfta fram svenska fighters genom Veckans Fighter, klubbguider och de uppskattade Fighterporträtten, som är några av sidans klassiska inslag genom åren.

 

Kontakt

Allt material på Kimura.se som är producerat av oss äger vi rättigheterna till och vid citering hänvisa till oss och länka till aktuell artikel. Kontakta oss ifall du är intresserad av att använda våra foton.

Kontakta Daniel Schälander på daniel@kimura.se vid tips om artiklar, videos, nyheter eller rykten. Du kan även höra av dig om du har generella frågor gällande sidan.

Kontakta Kaveh Sabeghi på kaveh@kimura.se om du är intresserad av att annonsera eller har förslag eller tips på spännande samarbeten.

info@kimura.se

© www.kimura.se

+6
Dana Sad
Dana Happy
Daniel Cormier och Jim West

Daniel Cormier försvarar Aspen Ladds coach Jim West efter kritiken

Johan Lorentzon

Daniel Cormier (22-3) väljer att försvara Aspen Ladds (9-2) coach och tränare Jim West efter helgen match. I ringhörnan kunde vi höra West skrika åt Ladd mellan ronderna, något som har kritiserats av både fans och fighters.

Daniel Cormier försvarar Jim Wests coaching

Under Aspen Ladds match med Norma Dumont (7-1) i helgen kunde vi höra hennes coach Jim West skrika åt henne i mellan ronderna. Coachens taktik har sedan dess kritiserats av både fans och fighters. West har efter matchen erkänt att han kanske var lite väl hård mot Ladd, men den före detta dubbel-mästaren Daniel Cormier tar dock coachen i försvar och tycker inte alls han ska behöva be om ursäkt för sin coaching-taktik.

This is what I am talking about right here, now a coach has to apologize for how he talks to his athlete? I disagree!I’ve heard much worse from my coaches and the coach knows how his athlete will respond. I prefer this to some of the other cornering we’ve seen lately. #oldschool

 

Aspen Ladd förlorade matchen

Norma Durmont blev storleken för stor för Aspen Ladd som fick se sig besegrad för andra gången i oktagonen. Durmont var den som ledde matchen och kunde leverera mest skada av de båda kvinnliga kombattanterna. Hon kunde därför ta hem en relativt säker domslutsseger när poängkorten lästes upp.

Läs mer
Ryan Bader mediadag

Ryan Bader vill byta smeknamn till ”The Master” – Bader

Johan Lorentzon

Ryan ”Darth” Bader (13-2-1) vill byta smeknamn till ”The Master”, men det verkar inte som om Bellator vill gå med på namnbytet.

Vill byta smeknamn till Ryan ”The Master” Bader

Bellators tungviktsmästare Ryan Bader går under smeknamnet ”Darth”. Efter att han skrev kontrakt med Bellator har han vunnit bälten i två olika viktklasser i organisationen och har därför velat byta namn till ”The Master”. Dessvärre verkar det inte som om Bellator går med på bytet av smeknamnet.

Så här sa Bader till BJpenn.com

“I would walk out to that 100 percent,”

“I don’t know with Showtime now and all that, they’re kinda like ‘Nah.’ I tried to do that. Yeah, my buddy Jordan Johnson [is ‘Big Swingin’]. I’ve tried. I’ve tried it in the UFC too. Man, I’ll ask Bellator like, ‘Please, just one time, before I’m ever done, announce me as The Master Bader.’

“I tried to actually do that in Chael [Sonnen’s] Submission Underground. They’re like, ‘What do you want to be called?’ I’m like ‘Master,’ and they’re like okay… then they thought about it and they’re like ‘Dude, we can’t do that. We’re on UFC Fight Pass.’ So, it’s not on my accord! I would try!”

Blev avslutat tidigt i Bellators Grand Prix

Det gick tyvärr inte riktigt som Bader tänkt sig i helgen när han möte Cory Anderson (16-5) i av Bellators lätta tungvikts-turnering. Anderson avslutade Bader redan tidigt i första ronden och slog därmed ut honom ur turneringen.

Läs mer

Conor McGregor i slagsmål – Anklagas för att ha brutit näsan på DJ

Johan Lorentzon

Den italienske DJ:n Francesco Facchinnetti postar en bild på sociala medier där han anklagar Conor McGregor (22-6) för att ha slagit honom i ansiktet och brutit hans näsa.

Conor McGregor anklagas för att ha brutit näsan på DJ

Enligt den italienske DJ:n Francesco Facchinnetti ska Conor McGregor ha slagit honom oprovocerat i ansiktet och brutit hans näsa. Facchinnetti och hans fru postade en bild på sociala medier där de påstår att händelsen skulle hänt när de varit ute och festade. Conor ska ha bjudit dem till en annan fest och när Facchinetti tackade ”ja” ska UFC-stjärna helt oprovocerat slagit honom i ansiktet. De säger också att det har tio vittnen till händelsen.

Stämmer McGregor efter händelsen

Facchinetti stämmer McGregor efter händelsen och säger:

“I took a punch for nothing. That punch could go to anyone. My friends, my wife, or other friends. That’s why I decided to sue Conor McGregor because he is a violent and dangerous person.”

Facchinettis fru Wilma beskriver händelsen så här:

“Then out of nowhere, he threw a punch in the face of Francesco. He was inviting us to another party. Francesco said, ‘Okay, let’s go’ and he hit him. Luckily, he [Francesco] was very close so he [McGregor] couldn’t load up on his punch. Francesco flew back, fell on the table, and then on the ground. The first thing that came to mind was ‘are we kidding? Is it a show?’ Then I was paralyzed. I turned around and saw that his friends were holding him against the wall because he wanted to continue beating Francesco. Then they took him away. I turned on the light and the guards turned them off. Francesco was bleeding. I wanted to help him and the guards chased us away.”

“He will stay in Italy until October 26th. If you see him stay away from him. Don’t go near him and ask for autographs because he is an unstable and dangerous person,”

Enligt Conors instagram så befinner han sig mycket riktigt i Italien på semester, men har själv inte uttalat sig om händelsen.

Läs mer
Andrei Arlovski

Kimura Matchmaker: UFC Vegas 40

Simon Tingberg

Efter en veckas uppehåll så är Kimura Matchmaker tillbaka med spännande matchningar. Detta efter nattens gala UFC Vegas 40 som ägde rum i fightingens huvudstad Las Vegas.

Kimura Matchmaker

Efter UFC galorna så gör Kimuras Simon Tingberg Kimura Matchmaker. Där matchas utvalda fighters vinnare som förlorare från senaste galan. Dom fighters som tas med matchas mot troligt kommande motstånd.

Kvinnlig fjädervikt Norma Dumont vs Amanda Nunes om bältet

Brasilanskan Norma Dumont tog en dominant seger genom enhälligt domslut mot den lovande Aspen Ladd. Mycket av fighten efteråt kom att handla om det dåliga beteende som Ladds coach uppvisade. Vi får dock inte glömma Dumonts dominanta insats. Brasilianskan fightas i en viktklass utan ranking och med få fighters. Där mästarinnan Amanda Nunes dominerar två viktklasser. Då fjädervikten som sagt saknar stort utbud av fighters så bör nu Domont få en chans att utmana Nunes om fjäderviktsbältet. Detta efter att Nunes försvarat sitt bantamviktsbälte i december.

Norma Dumont

Om jag tror att Dumont kan ta bältet ifrån Nunes så är svaret nej. Varken i bantamvikt eller fjädervikt så ser jag någon i dagsläget kunna utmana mästarinnan. Men låt gärna Nunes fortsätta försvara sina bälten.

Aamanda nunes bälten konferens

Tungvikt Andrei Arlovski vs Blagoy Ivanov

Veteranen och före detta tungviktsmästaren i UFC, Andrei Arlovski tog sin andra raka seger. Detta genom att besegra Felipe Lima genom enhälligt domslut. Arlovski är långt ifrån sitt gamla jag som gick inte och avslutade folk. Han har inte avslutat någon sedan 2015. Han är dock en smart fighter som senaste åren ändå lyckats ta en del segrar mot yngre hungriga fighters. Arlovski lär nog aldrig stå som mästare igen men kan absolut lyckas ta sig an någon i topp femton fortfarande. Vill nu se honom mot trettonde rankade Blagoy Ivanov.

Ingen av dom är någon som bjuder på mycket till fyrverkerier längre. Men dom båda skulle absolut matchas jämnt mot varandra. Båda har en bakgrund inom sambo. Arlovski är den betydligt snabbare men Ivanov som bland annat kunnat ta Derrick Lewis slag har en riktigt bra haka. Ivanov är också likt Arlovski smart och lyckas ofta implantera sitt game med sin starka grappling. Helt klart en jämn match.

Lättvikt Jim Miller vs Nasrat Haqparast

Veteranen Jim Miller bröst en förlustsvit på två matcher då han knockade debutanten Erick Gonzalez. Miller har tillhört organisationen sedan 2008 och närmar sig Donald Cerrones rekord för mest vinster i organisationen. Han har inga planer på att pensionera sig. Veteranen har fightas på både UFC 100 och 200 och siktar på att även kunna fightas under UFC 300 berättade han under segeritnervjun.

Jim Miller invägning

Miller har senaste tiden tagit sig an många yngre fighters. Vill nu se honom möta ännu en yngre fighter i form av Nasrat Haqparast. Tysken som tränar på Tristar gym i Montreal med George ST Pierre är en lovande fighter. Denne gick i sin senaste fight miste om ett jättekliv i ranking då han förlorade mot Dan Hooker. Haqparsat med en ålder på tjugosju år har dock tiden framför sig och är ett spännande namn. Ser honom gärna möta en fighter som Miller. Där en seger för tysken kan leda till rankat motstånd igen. Miller däremot skulle med en seger visa att han absolut är fortsatt att räkna med.

 

Läs mer

Video
UFC 268 Free Fight: Colby Covington vs Tyron Woodley

Ralph Nordahl

Den 6 november kommer vi få se UFC:s mästare i weltervikt Kamaru Usman(19-1) försvara bältet mot Colby “Chaos” Covington (16-2) i en rematch vid UFC 268 i Madison Square Garden. Inför detta har UFC valt att släppa Covingtons match mot forne mästaren Tyron Woodley gratismatch. Ni kan se denna i sin helhet ovan.

Läs mer
Cory Sandhagen

Cory Sandhagen hoppas att UFC börjar med ‘open scoring’

Ralph Nordahl

Cory Sandhagen tog sig nyligen igenom fem tuffa ronder mot forne UFC-mästaren T.J. Dillashaw där den senare vann via delat domslut. Många ansåg dock att Sandhagen borde blivit tilldelad segern och nu säger denne att han skulle vilja se att domarnas poäng blir offentliggjorda för fighters inför varje rond.

Cory Sandhagen hoppas att UFC börjar med ‘open scoring’

Sandhagen fick nyligen se sin hemstat Colorado tillämpa “open scoring” när det kommer till boxning och MMA. Colorado följer därmed Kansas i att tillåta organisationerna att besluta om de vill informera fighters och deras team hur domarna har delat ut sina poäng efter varje rond.

Sandhagen hoppas nu att UFC även dem ska tillämpa detta och berättade för Ariel Helwani i The MMA Hour att han haft nytta av att veta den aktuella poängställningen under sin match mot Dillashaw.

I think open scoring would be good. I know I would’ve really loved open scoring in the last fight. I was kind of on the fence about it before, too. But I don’t see really what it would hurt. What would that hurt? In every other sport, you get to know the score at the end of the quarter. What would it hurt to do open scoring? I don’t see any damage that it would do. If anything, that would, I think, make for more exciting fights because round three and round five, if the guy knows that he’s down, that could be a really huge advantage. And I think that it would be very fair.

Tråkigt nog för Sandhagen så har UFC och Dana White sågat open scoring där den senare sagt att systemet där matchens aktuella ställning ropas ut till fighters, tränare och fans, innan varje rond skulle få fighters att ta det lugnt under den sista ronden vilket skulle minska antalet avslut.

Läs mer
Jon Jones

Jon Jones går till personangrepp på MMA-journalist

Ralph Nordahl

Det går inte så jättebra för Jon ”Bones” Jones i nuläget. Nu har personligt meddelande som Jones skickat journalisten Amy Kaplan läckt ut som ger en aning om att den tidigare lätt-tungviktsmästaren minst sagt har det motigt.

Jon Jones går till personangrepp på MMA-journalist

Kaplan tog till sociala medier i dagarna för att dela ett meddelande som hon fått från Jones vilket ni kan se nedan:

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Amy Kaplan (@photoamy33)

First of all you literally look like a witch. Second of all keep my girls out of your mouth. You have no clue what’s normal to them. You’re disgusting over there judging someone else. F*** off.

Detta ägde rum en dag efter att Jones uttalat sig om arresteringen för misstänkt våld i nära relation samt skadegörelse. Jones sade att hans problem i livet delvis berott på att han utnyttjats sexuellt som barn.

Fightern greps efter att vakter på Caesars Palace Hotel & Casino bevittnat Jones fästmö Jessie Moses uppträda skrämd blödandes från näsa och mun. En dag innan gripandet sade en taggad Jones till Kaplan att han var exalterad inför sin tänkta tungviktsdebut i oktagonen.

Jones har fördömts av stora delar av MMA-världen och många har frågat om det inte är dags för honom att sparkas från UFC då den senaste händelsen endast är en i raden av skandaler.

Läs mer
Aspen Ladd invägning

Aspen Ladds tränare sågas av MMA-världen efter nattens förlust

Ralph Nordahl

Aspen Ladd hade det kämpigt vid nattens UFC Vegas 40 och alla var inte imponerade över hur hennes team hanterade situationen. De flesta var inte heller imponerade över huvudmatchens underhållningsvärde.

Aspen Ladds tränare sågas

Norma Dumont tog hem en seger via enhälligt domslut mot Ladd men segern kom att överskuggas av förlorarens coach Jim Wests tvivelaktiga insats.

Mellan ronderna kunde man höra West fråga: vad håller du på med? Han uppmanade även Ladd att göra bättre ifrån sig  då det var uppenbart att hon halkade efter på poängkorten. Hans tonfall och ordval triggade dock en del fighters som tittade på matchen däribland forna UFC-mästarinnan Miesha Tate som sågade West.

Ladd har även hon uttalat sig efter matchen men hade dock ingen kritik att ge sin tränare:

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Aspen Ladd (@aspenladd)

Not my night. Congrats to my opponent. We will be back better. In the mean time I finally got to get back in there after nearly 2 years. Now it’s time to take a step back, take a breath, and get back to fighting and feeling like myself again. On to the next.

MMA-världen reagerar

Nedan ser ni MMA-världens övriga reaktioner under och efter matchens gång där både matchen och West sågades:

Läs mer
Karl Albrektsson KO

Bellator 268: Fullständiga resultat från nattens gala

Alexander Clausson

Under natten till söndag ägde Bellator 268 rum. Sveriges Karl Albrektsson toppade galans underkort och i huvudmatchen ställdes bälteshållaren Vadim Nemkov mot Julius Anglickus. 

Vadim Nemkov möter Corey Anderson i Grand Prix-finalen

Kortet toppades av de två semifinalerna i Bellator Light Heavyweight Grand Prix. I huvudmatchen ställdes divisionens regerande mästare Vadim Nemkov mot ersättaren Julius Anglickus. Den sistnämnda hade ett par fina sekvenser i den första ronden, men allt som allt blev det en dominant insats för Nemkov. Läs mer om den matchen här. I den delade huvudmatchen fick vi se två tidigare UFC-fighters möta varandra inne i buren. Corey Anderson ställdes mot den tidigare Bellator-mästaren Ryan Bader och den förstnämnda avslutade drabbningen på under minuten. Läs mer om den matchen här.

Underkortet toppades också av en drabbning i divisionen för lätt tungvikt. Sveriges Albrektsson tog hem sin andra raka seger i organisationen, när den tidigare Gran Prix-deltagaren Dovletdzhan Yagshimuradov stod för motståndet. Albrektsson står nu med ett totalt matchfacit som lyder 13-3-0. Läs mer om den fighten här.

Bellator 268: Fullständiga resultat

Nedan kan läsaren ta del av resultatet från samtliga av galans matcher.

Huvudkort

 • Vadim Nemkov besegrade Julius Anglickus via submission (kimura), 4:25 – rond 1
 • Corey Anderson besegrade Ryan Bader via TKO (slag), 0:51 – rond 1
 • Brent Primus besegrade Benson Henderson via enhälligt domslut (29-28, 30-27, 30-27)
 • Henry Corrales besegrade Vladyslav Parubchenko via enhälligt domslut (30-27, 30-27, 30-27)

Underkortet

 • Karl Albrektsson besegrade Dovletdzhan Yagshimuradov via enhälligt domslut (29-28, 29-28, 29-28)
 • Mukhamed Berkhamov besegrade Jaleel Willis via submission (guillotine choke), 4:05 – rond 1
 • Nick Browne besegrade Bobby Lee via submission (heel hook), 1:38 – rond 1
 • Javier Torres besegrade Gregory Milliard via delat domslut (28-29, 29-28, 29-28)
 • Sumiko Inaba besegrade Randi Field via submission (arm-triangle choke), 2:02 – rond 2
 • Lance Gibson Jr. besegrade Raymond Pina via TKO (slag), 1:44 – rond 2
 • Jaylon Bates besegrade Raphael Montini via submission (armbar), 3:49 – rond 1
 • Sullivan Cauley besegrade Deon Clash via TKO (slag), 4:59 – rond 1
 • Maria Henderson besegrade Collette Santiago via submission (rear-naked choke), 0:40 – rond 1
Läs mer

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.