Nyheter

T.J. Dillashaw sågas efter pensioneringen: Kan inte tävla som en riktig man

tj dillashaw ufc-PRESSKONFERENS

Den tvåfaldige UFC-mästaren T.J. Dillashaw har meddelat sin pensionering från sporten. Nu sågar många kollegor och experter fighterns meriter då denne ertappats och stängts av för doping tidigare i sin karriär.

T.J. Dillashaw sågas av MMA-världen efter beskedet

Dillashaws manager bekräftade nyheten tidigare i veckan att Dillashaw beslutat sig för att lägga handskarna på hyllan efter en allvarlig axelskada som gjorde att han förlorade mot Aljamain Sterling i oktober.

De flesta fighters reagerade på nyheten med skepticism där bantamviktskonkurrenten Ricky Simon och Chris Curtis föreslog att Dillashaw använder sin ”pensionering” för att lämna USADA:s (USA:s anti-doping byrå) testpool för att rehabilitera sin skada. Andra fighters så som den tidigare lagkamraten, sedermera fienden, Cody Garbrandt sågade Dillashaw för dennes tidigare dopinganvändande:

T.J. Dillashaw retirement reaction

Tweet 2

Dillashaw lämnar sporten som en av de mest dekorerade och meriterade fighters i UFC-historien där han blev bantamviktsmästare två gånger och besegrade Renan Barao, Joe Soto och Cody Garbrandt i titelmatcherna.

Föregående artikel

Paddy Pimblett: Colby Covingtons personlighet är fejk

Nästa artikel

Conor McGregor häcklar Joe Rogan efter dopinganklagelserna: Tog aldrig en UFC-fight

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök