Videor

Jeremy Stephens svarar på Conor McGregors utmaning

Jeremy Stephens har svarat efter att Conor McGregor föreslagit en boxningsmatch mellan herrarna.

Jeremy Stephens utmanas till boxningsmatch av Conor McGregor

Stephens och UFC Hall of Famern Jose Aldo i boxningsgalan Gamebred Boxing 4. Matchen varade tiden ut och efter 6 ronder ansåg domarna att matchen var oavgjord. Under eventet tog McGregor till Twitter för att respektfullt utmana Aldo till en boxningsmatch.

Aldo tog inte alls utmaningen med ro dock och kunde inte ta den på allvar. Efter att svarat på Aldos fientliga svar valde Conor McGregor istället att rikta in sig på Jeremy Stephens och valde även att dissa denne för deras interaktion år 2016 som ni kan se nedan:

Den tidigare UFC-knockoutspecialisten Jeremy Stephens var desto mer intresserad av att möta McGregor och valde att tacka ja till utmaningen via sociala medier:

Svarar på McGregors utmaning

McGregor har tidigare boxakts mot legendaren Floyd Mayweather år 2017 där han besegrades via TKO i 10:e ronden.

Även om Stephens är fri att boxas så står McGregor under UFC-kontrakt. Sedan matchen mot Mayweather har dock UFC-bossen Dana White sagt att han inte har något intresse av att boka en UFC-fighter till en boxningsmatch igen. Detta då han inte vill ha och göra med andra organisationer och produktionsbolag. Han förstår heller varför hans fighters vill tävla i en kampsport som inte är deras huvudsakliga sport. Om någon fått göra som han vill är det dock Conor McGregor.

Föregående artikel

Michael Bisping: Så kan Israel Adesanya besegra Alex Pereira

Nästa artikel

Israel Adesanya vill inte möta Alex Pereira en femte gång

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök