14 June, 2024
Nyheter

Kai Kara-France svarar på virala klippet efter Allstars Fight Night 5

Av

Alexander Clausson

16/03/2024
Mark Vologdin Allstars Fight Night

Ett avslut från Allstars Fight Night 5 har gått viralt. Videon har dessutom fångat UFC-fajtern Kai Kara-France uppmärksamhet.

Kai Kara-France – ’Det är inte jag’

Under den gångna helgens Allstars Fight Night stod organisationens vakanta bantamviktsbälte på spel. Titelns tidigare innehavare, Bernardo Sopai, har tagit steget över till UFC. Istället fick Allstars Mark Vologdin (10-3-1) chansen på bältet och Brasiliens Ricardo Monteiro (6-6-0) stod för motståndet. Vologdin hade en klar nackdel när det kom till längd och räckvidd, men lyckades ändå hitta avslutet via slag i matchens första rond.

Organisationen lade upp en video på avslutet och klippet har gått viralt. I skrivandes stund har posten 7 100 000 visningar och över 400 000 likes. Många av kommentarerna frågar sig om det är UFC-fajtern Kara-France som gjort ett inhopp på det svenska galan. Klippet har nått den 30-åriga nyzeeländaren, som själv har publicerat en kommentar till videon. Flugviktaren ger sin respekt till den nykrönta bantamviktsmästaren.

Kids got hands! And no it’s not me 😅

Vologdin tar nu plats tillsammans med organisationens övriga titelhållare Liam Pitts, Najib Adams och Sakhi ”Machete” Qambari. Tidigare idag offentliggjorde organisationen att man kommer inleda en welterviktsturnering för amatörer i samband med organisationens nästa gala. En turnering för amatörer inom fjädervikt drog igång under den gångna helgens event.

Läsaren kan kolla in den ovannämnda videon i länken nedan.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Allstars Fight Night (@afn.mma)

Relaterade Artiklar

Här kan du söka!

Sök