14 June, 2024
Nyheter

UFC 232 hade näst bäst PPV 2018

Av

Johan Lorentzon

12/01/2019
UFC 232 Matchkort

Att rota upp en hel gala och flytta den från en stad till en annan borde ha påverkat biljett intäkterna kan en tycka. Det skulle rent av kunna bli en katastrof när det gällde ett sådant stort och upphajpat event som UFC 232.

Nu verkar det emellertid som om det inte blivit någon katastrof för UFC. Efter allt är inräknat verkar det som de faktiska sifforna för UFC 232 landat på 700.000 Pay-per-view tittare mellan tv och streaming. Detta är lite mindre än vi tidigare skrivit, men i sammanhanget blir UFC 232 ändå näst bäst säljande galan under hela 2018. Endast UFC 229 ligger före på sina 2.4 miljoner PPV.

Sifforna är över förvänta med tanke på alla turer runt UFC 232. Att från att Jon Jones kontroversiella dopingtest, till flytten av ett nyårs event bara någon vecka innan det ska gå av stapeln. Det verkar som att hela denna cirkus kanske till och med har spelat hela eventet i händerna.

Oavsett blev UFC 232 en bra gala där vi svenskar tyvärr fick se oss besvikna då både Alexander Gustafsson och Ilir Latifi förlorade sina matcher, men det var andra fighters som fick skina på kortet. Inte minste Amanda Nunes seger över Cris Cyborg. En match som tyvärr fick för lite uppmärksamhet i hela dramat runt galan.

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Här kan du söka!

Sök