Nyheter

Aleksei Oleinik avslutad brutalt i första matchen utanför UFC

Aleksei Oleinik

Den 45-åriga Aleksei Oleinik fick en tuff start på sin resa utanför UFC. Ryssen blev avslutad brutalt i matchens första rond.

Aleksei Oleinik gick 9-9 i UFC

Fighten ägde rum som en del av ett REN TV Fight Club-evenemang på Dynamo Volleyball Arena i Moskva och sändes online. Det var Oleiniks första framträdande sedan han lämnade UFC, vilket skedde efter en förlust på poäng mot Sveriges Ilir Latifi under UFC Vegas 61, förra oktober.

Oleinik, som gjorde sin professionella MMA-debut så tidigt som 1996, har ett meriterande matchfacit på 60-17-1. Han har en gång besegrat före detta UFC-mästaren i tungvikt, Fabricio Werdum, genom delat domslut. Men den ryska fighterns karriär i oktagonen avslutades med ett rekord på 9-9, där många av hans förluster var resultatet av en knockout.

Oli Thompson besegrade Oleinik

Den brittiske UFC-veteranen Oli Thompson stod för motståndet i samband med veckans match. Han hade förlorat sina senaste fyra framträdanden i buren inför veckans match. Han hade ett 0-2 resultat under en kort tid i UFC.

Thompson hittade avslutet redan i matchens första rond. Ta del av det brutala avslutet i klippet nedan.

Föregående artikel

Battle of Botnia Luleå: Fullständiga resultat efter kvällens gala

Nästa artikel

”Rampage” Jackson minns det klassiska ögonblicket

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök