Wasiu Idowu

FCR 13: Wasiu Adeshina avslutade Sakhi Qambari via ground and pound

Alexander Clausson

I samband med lördagskvällens FCR 13 ställdes Wasiu Adeshina mot Sakhi Qambari. Ta del av matchrapport och resultat i artikeln nedan.

Wasiu Adeshina vände på matchbilden

Rond 1

Adeshina skickade iväg en benspark som skapade eko i hela lokalen. Adeshina drog ner sin motståndare och Qambari hamnade överst. Den sistnämnda tog en grepp om ryggen på sin motståndare och försökte arbeta fram en rear-naked choke. Adeshina ställde sig upp och blev nedkastad kort därefter. Adeshina tog sig upp ännu en gång. Fortsatt med Qambari kring sin midja. Utövarna separerade och Adeshina gick på offensiven. Qambari stängde distansen igen. Med minuten kvar av ronden fick vi se explosiv striking från båda utövarna. Qambari hade övertaget och träffade både mer och hårdare.

Rond 2

Vi fick se ännu mer striking i början av den andra ronden och Adeshina fick in en fin knockdown. Den sistnämnda följde efter sin motståndare till kanvasen och Qambari gick för en benlås. Ett lås som dock inte satt. Utövarna ställde sig upp. Qambari gick för en nedtagning och Adeshina sprawlade sig till en topposition. Qambari skickade iväg en snurrambåge som Adeshina kunde ducka undan. Adeshina fortsatte träffa bra. Qambari gick för ett benlås igen och Adeshina svarade med ground and pound. Den sistnämnda tog full mount och avfyrade ännu mer ground and pound. Matchdomaren ansåg att Qambari inte gjorde ett tillräckligt bra jobb med att försvara sig och drabbningen avbröts.

Resultat

Wasiu Adeshina besegrade Sakhi Qambar via TKO (ground and pound), rond 2

(artikelbilden är från ett tidigare tillfälle)

+3
Dana Sad
Dana Happy
Khamzat Chimaev
Khamzat Chimaev vill fightas på UFC Sverige i sommar
kimura
Hett
khamzat chimaev, colby covington och alex pereira
Khamzat Chimaev tackade ja till match mot Alex Pereira
kimura
Hett
Erik Wahrolen Robinson
Erik Wahrolen inför helgens match i samband med Wolf Fight Promotion 6
kimura
Hett
UFC Marlon Vera Cory Sandhagen
UFC Texas: Vera vs. Sandhagen – Matchkort, sändningstider och odds
kimura
Hett
Iuri Lapicus
ONE C-fightern Iuri Lapicus död vid 27 års ålder
kimura
Hett