UFC

Jack Hermansson drar sig ur huvudmatchen på UFC Apex

Jack Hermansson UFC invägning

Svensk-norska Jack ”The Joker” Hermansson kommer inte gå match den första helgen i juni. Uddevallasonen har dragit sig ur den inbokade matchen.

Jack Hermansson skadad

Den ursprungliga tanken var att Hermansson skulle ställas mot Brendan Allen i en huvudmatch. Först cirkulerade det rykten om att matchen skulle äga rum på svensk mark. Drabbningen bokades till sist in på UFCs Apex-anläggning i Las Vegas. Enligt MMA journalisten Alex Behunin har Hermansson nu dragit sig ur fighten på grund av en skada.

Hermansson gick sin senaste match i december, förra året. Då blev Uddevallasonen avslutad av Roman Dolidze i matchens andra rond. ”The Joker” hade vid ett tillfälle fyra raka vinster i organisationen, men har nu förlorat tre av sina fem senaste matcher.

Den tilltänkta motståndaren Allen har tagit hem fyra raka vinster i UFC och kommer senast från en seger över André Muniz. Utövarna drabbade samman med varandra i februari, tidigare i år.

Det är i skrivandes stund oklart om Allen fortfarande gå huvudmatch på kortet.

Föregående artikel

Belal Muhammad: Till och med hatarna tycker jag förtjänar titelmatchen

Nästa artikel

Irman Smajic utmanar tungviktssverige till en turnering

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök