Nyheter

Khamzat Chimaev visar upp nya fysiken

khamzat chimaev

Khamzat Chimaev (12-0) lade upp en på bild på sin Instagram där han visar sin nya fysik. Detta ledde till att fansen började spekulera kring en flytt upp till mellanvikt.

Khamzat Chimaev visar upp nya fysiken

Khamzat Chimaev har på kort tid blivit ett av MMA-världens mest välkända ansikten. Efter sin framgång under 2020 har han uppnått stjärnstatus med vinster över Gilbert Burns (20-5) och Kevin Holland (23-9, 1 NC). Med dom matcherna i ryggen fastställde han sin plats i welterviktens övre skickte.

Khamzat är väldigt stor för sin viktklass, vid flera tillfällen har han själv pratat om en flytt upp till mellanvikt. Bland annat har han utmanat den regerande mästaren Alex Pereira (7-1), en match som nu verkar närmre än någonsin tidigare. På sin Instagram laddade nämligen ”Borz” upp en bild där han visade upp sin nya fysik.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Khamzat Chimaev (@khamzat_chimaev)

På bilden ser han ut att ha lagt på sig flera kilon, något som ledde till misstankar kring en eventuell flytt till mellanvikt.

Fansen misstänker en flytt till mellanvikt

Bilden chockerade fansen som kommenterade Chimaevs form. Många ställde sig frågan om han någonsin klarar att banta ner till weltervikt igen.

”Bro is never making welterweight” skrev en användare under inlägget.

Folk började föreslå matcher de skulle vilja se Khamzat gå i mellanvikt. Bland annat var Paulo Costa (14-2) en av de som nämndes. Costa har tidgare bråkat med Khamzat, där en konfrontation i en av UFCs byggnader fångades på film och laddades upp på Youtube av Costa själv.

Vill ni se Khamzat i mellanvikt? Isåfall, vem vill ni se honom möta?

Föregående artikel

Superlöftet Victoria Lee död vid 18-års ålder

Nästa artikel

Khabib planerar att lämna MMA-scenen helt och hållet

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök