Okategoriserad

Leon Edwards ger Jorge Masvidal svar på tal – ”Get on your knees and beg.”

Leon Edwards och Jorge Masvidal

Jorge Masvidal (35-16) uppmanade Leon Edwards (20-3, 1 NC) att sluta gömma sig och ge honom en titelmatch. Edwards kom med sina villkor för att något sådant skulle bli av…

Jorge Masvidal vill möta Leon Edwards

Masvidal medverkade nyligen i en intervju med MMA Fighting. Han var allt annat än sparsam med förolämpningar. Bland annat siktade han in sig på welterviktsmästaren Leon Edwards. Masvidal påstår att Edwards ”grät” för en match mot honom när han slogs för bältet, och vill nu att Edwards tar ett kliv fram och ger honom en titelmatch.

Leon, fucking step up to the plate, bro. You begged and cried and did all this bullshit before when I was fighting for the titles. Now you got the belt, let’s go.

De två har länge hyst agg mot varandra. Efter en gala i London där de båda gått match utbröt en fysisk konfrontation i samband med att Masvidal avbröt en Edwards intervju.

Leon Edwards svarar på Masvidals uttalande

Det dröjde inte länge tills att Edwards fick nys om Masvidals uppmaning. Till det svarade han att Masvidal ska addresera honom som ”Mr Edwards” samt be på sina knän för att han ens ska tänka över saken.

Masvidal har förlorat sina tre senaste matcher, varav två var för titeln. Detta medans Edwards inte förlorat en match på sju år. Den senaste förlusten kom mot Kamaru Usman (20-2), en match han nyligen fick revansch för då han knockade ”The Nigerian Nightmare” i sista ronden av deras returmöte.

Föregående artikel

Moein Ahmadi möter Rick Gangia under Fight Club Rush 14

Nästa artikel

Twitter reagerar på Deontay Wilders knockoutvinst – ”Back with a bang.”

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök