17 June, 2024
Annons

Superkampanj: 20X på Darren Till – satsa 50kr vinn 1000kr cash

Av

kimura

04/09/2018
Darren Till oddsboost

På lördag kommer den unge, obesegrade brittiske welterviktaren Darren Till att gå sin största match hittills i karriären, när han tar sig an den regerande welterviktsmästaren Tyron Woodley i en match om welterviktsbältet på UFC 228. Inför det mötet har Mobilebet tagit fram ett oslagbart erbjudande för alla som tror på den unge Liverpool-fightern. Alla nya kunder på Mobilebet får finfina 20X pengarna på Darren Till, där vinsten är helt utan omsättningskrav!

Det är ett jämnt och tufft möte där både fighters just nu även ligger på samma odds hos de flesta oddsmakare. Trots det är det många som tror att Till kommer att krönas till en ny mästare i viktklassen under lördagsnatten. Med sitt obesegrade record på 17 vinster och 1 draw är det enkelt att förstå varför många bedömare ser Till som UFC:s nya stjärna. När man kollar närmare på Tills record och ser att hela 12 av vinsterna har varit via avslut, blir det än mer klart varför Till har stor chans att ta hem bältet till Liverpool.

Mobilebet har tagit fram denna oslagbara kampanj för alla nya användare, förmodligen den bästa kampanjen vi NÅGONSIN haft på Kimura.se

20X PENGARNA PÅ DARREN TILL

Darren Till Oddsboost UFC 228

  1.  Öppna ett nytt konto genom att trycka på bilden ovan eller —-> Här
  2. Gör en insättning på minst 120kr
  3. Placera ett bet på att Darren Till vinner mot Tyron Woodley. Du kan betta för valfri summa, men upp till max 50 kr av din insats gäller för oddsboost på 20X.
  4. KLART! Vinner Darren Till så blir ditt konto krediterat 1000kr CASH och omsättningsfritt på måndag den 10 september senast kl. 18.00

REGLER OCH VILLKOR
  • Gäller endast nya kunder hos Mobilebet och via länkarna på denna sida.
  • OBS, ta inga av de andra tillgängliga bonusarna om du vill kvalificera till 20X bonusen
  • Erbjudandet gäller fram till matchstart .
  • Maxinsats för oddsbosten är 50kr, men du kan självklart satsa ännu mer och få det vanliga oddset. T.ex, satsar du 500kr på Darren Till så får du det vanliga oddset på 450kr och oddsbosten 20X pengarna på 50kr.
  • Vinsten är CASH och omsättningsfri
  • Mobilebets allmänna regler och villkor för kampanjen gäller som finns på kampanjsidan.

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök