Okategoriserad Videor

VIDEO: UFC-fajtern jublar vilt efter förlusten

Mackenzie Dern stråvvikt

Mackenzie Dern behövde desperat en seger vid helgens UFC 298 och reaktionen efter matchen visade minst sagt behovet.

Mackenzie Dern trodde att hon vunnit mot Amanda Lemos

Stråviktaren drabbades av sin första förlust via avslut mot den tidigare mästarinnan Jessica Andrade när de möttes vid UFC 295 i New York i november.

När hon tvingat Amanda Lemos att gå tre ronder vid UFC 298 i Kalifornien natten till söndag så var Dern övertygad att hon gjort tillräckligt för att kamma hem segern.

Den 30-åriga fightern stod med med stängda ögon och ett finger i luften när en seger via enhälligt domslut förkunnades till fördel för hennes motståndare.

Derns omedelbara reaktion hintade om att hon trodde sig vunnit matchen.

Amerikanen höjde sin hand till skyarna och sprang iväg och firade en blytung seger innan hon insåg att hon förlorat sin andra raka match. Ni kan se händelsen nedan:

Mackenzie Dern thought she got the decision #UFC298 pic.twitter.com/7OVK4totM3

Många MMA-fans trodde efter matchen att Dern fått en hjärnskakning.

Dern blev mörbultad av bensparkar tidigt i matchen och kommentatorerna var oroliga över att detta kunde kosta henne matchen.

Hon överlevde den tuffa inledningen och avslutade den första ronden i topposition när hon jagade sin 8:e submissionseger i karriären.

Lemos dominerade sedan den andra ronden. Brassen sänkte Dern tidigt och verkade ha avslutat matchen men Dern lyckades otroligt nog överleva ronden ut.

Dern fick sedan in en tidig nedtagningen i den tredje ronden och gav aldrig upp sin topposition. Det var ett dominant sätt att avsluta matchen och Dern trodde hon gjort tillräckligt för att besegra mästarinnan Weili Zhangs senaste motståndare. Istället är nu Lemos återigen på rätt väg mot en ytterligare titelmatch.

Dern kommer nu olyckligt nog att sjunka ytterligare på rankingen trots att hon imponerat många med sin uthållighet och grappling.

Föregående artikel

Mikey Musumeci accepterar match mot Nate Diaz

Nästa artikel

VIDEO: Se Israel Adesanya reagera på när vännen knockas

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök