UFC

VIDEO: UFC-skandal i natt – fajter biter motståndare ordentligt!

UFC-skandal bitmärke

Under nattens UFC Vegas 89 mötte två obesegrade flugviktare varandra. Fajten slutade via diskvalificering och en skandal efter ett bitmärke.

Igor Severino inleder karriären i UFC med en skandal

Den 25-åriga André Lima tog sig an den blott 20-åriga Igor Severino under nattens gala. Båda genomföra sina respektive debuter för organisationen efter imponerande vinster i Dana White’s Contender Series.

Flugviktarna gick match på galans underkort och stod för en underhållande match i samband med drabbningens första rond. Båda utövarna visade tecken på så väl kreativitet som tekniska kunskaper inne i buren. Både när det kom till stående striking, men också när det gällde kamp på kanvasen.

Halvvägs in i den andra ronden uppmärksammar Lima matchdomaren på ett regelbrott. Den sistnämnda avbryter matchen tillfälligt och flugviktaren hävdar att han har blivit biten av sin motståndare. Lima visare upp ett ordentligt märke på armen, vilken får matchdomaren att avbryta matchen permanent. Lima tilldelas segern via diskvalificering.

Även om Severino hävdar att han inte alls har bitit sin motståndare, talar klippen från matchen sitt tydliga språk i direkt anknytning till förlusten.

Lima står nu med ett totalt matchfacit som lyder 8-0-0 och Severinos dito lyder 8-1-0.

Nedan kan läsaren ta del av hela det ovannämnda händelseförloppet. Via ESPN.

På bilden nedan kan läsaren ta del av hur Limas arm såg ut efter att Severino lämnat sin signatur.

Läsaren kan kolla in samtliga resultat från nattens gala här.

Föregående artikel

Ben Askren ser tillbaka på matchen mot Jake Paul – ”Han är ganska bra, tyvärr”

Nästa artikel

Resultat från UFC Vegas 89 med Rose Namajunas

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök