Nyheter

Nunes och Spencer vill se UFC 250 äga rum i Florida

De två bantamviktarna som skall göra upp i en titelmatch under UFC 250 vill se galan äga rum i Florida. I dagsläget skall UFC 250 gå av stapeln i Brasilien den 9 maj och har som huvudmatch Henry Cejudo vs. Jose Aldo.

Då Corona-viruset ställer till med allt fler problem inom MMA-världen, söker organisationer som atleter lösningar. Två UFC-fighters som visar på god samarbetsförmåga är bantamviktsmästarinnan Amanda Nunes (19-4) och hennes titelutmanare Felicia Spencer (8-1), när de två tycks ha kommit överens om att galan UFC 250 bör flyttas från Brasilien till delstaten Florida. Nunes och Spencer skall tävla under galan i co-main matchen, där Spencer utmanar om brasilianskans bantamviktsbälte.

Överens på Twitter

Spencer var den första av de två som föreslog att UFC 250 bör äga rum i Florida. Med tanke på att både Spences som Nunes bor och tränar i ”The Sunshine State” anser amerikanskan att det skulle vara en god lösning på Corona-problemet om galan gick där.

Nunes var inte sen med att stämma in på Spencers melodi, och svarade hennes Twitter-inlägg med att det var en god idé.

”Triple C” Henry Cejudo (15-2) som skall försvara sin bantamviktstitel mot forne fjäderviktsmästaren Jose Aldo (28-6) i huvudmatchen under UFC 250, har inte givit sin syn gala-flytten. Cejudo som minst sagt varit enveten med att kommentera om det mesta i UFC-sfären på sistone, ekar med sin frånvaro från konversationen mellan de två kvinnorna.

Föregående artikel

Tony Ferguson: Khabib borde bli av med sin titel

Nästa artikel

Alexander Volkanivski avstår från returmatch med Max Holloway under UFC 251

Skriven av

Anton

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök