980x240-ohmbet

Cody Garbrandt om Van Damme: ”It was like he was on shit”

Jean-Claude-Van-Damme-Cody-Garbrandt

En video där man kan se filmlegenden Jean-Claude Van Damme sparka Cody Garbrandt i huvudet cirkulerar på nätet. Incidenten inträffade under ett träningspass på Team Alpha Males gym i Sacramento.

 

I MMA Hour med Ariel Helwani gav Cody Garbrandt sin version av vad som hänt.

He just can’t control himself, he got too excited in there. He was running all over the place like he was on shit.

UFC:s förre detta bantamviktsmästare Garbrandt berättade att Van Damme varit ute och druckit hela natten innan, kom två timmar försent till träningspasset och tog en evighet på sig att värma upp. Van Damme ville tydligen visa Garbrandt lite grejer, men ”No Love” var inte direkt på humör då han nyligen förlorat sin titel till TJ Dillashaw.

What is Jean Claude gonna show me? I respect the guy. But he’s two hours late, he had to warm up. I was annoyed by the whole thing.

Under en lätt sparring råkar Van Damme träffa en uppenbart irriterad Garbrandt rakt på tänderna med en spark.

It was just a circus act, to be honest, I looked over at this buddy and his manager. I was like, you gotta get this guy out of my face.

Cody berättar att hela gymmet stannade upp när det hände då Van Damme tydligen föll på knä och bad om ursäkt. Garbrandt säger sig dock ha hört att det inte är första gången Van Damme sparkat någon under träning på det viset.

It looked like I punched him and dropped him, people didn’t know he kicked me. I was just annoyed with the guy and I’m like, ‘all right, I’m done with this fool’ and walked out of the cage.

Garbrandt säger att hela incidenten nu är överspelad och att det inte finns något ont blod dem emellan. Garbrandt var till och med på premiären för Van Dammes nya film “Kickboxer: Retaliation” i Los Angeles för några veckor sedan. Van Damme närvarade dock inte själv vid premiären.

He’s an old guy. What am I gonna do? Pummel him? It’s a lose-lose. We’re cool. I went to his premiere. It is what it is. He’s just a sensitive Hollywood guy.

Nedan går det att höra intervjun i sin helhet:

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Videor och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Erik

  Cody är för ung för att förstå vad JCVD gjort för kampsport. Han VAR kampsport när jag var liten. Visserligen kasst att dyka upp 2h sent men sparken var ju uppenbart misstag och inget att bry sig om. Och att han tar tid på sig för att värma upp är rätt naturligt i hans ålder.

  • Iliad

   Bra skrivet. Dagens generation generellt är bortskämd, lättkränkt och lat. Finns inga real guys kvar knappt.

   • Styrbjörn

    …sades av varje föregående generation om den efterkommande generationen sedan tidernas begynnelse.

    • Iliad

     Näe, det där håller inte Styrbjörn, även fast båda våra kommentarer är antaganden. Jag baserar det på nyanser av verkligheten inom samhälle, politik, normer, sexualitet, mode, teknologi etc.

     Dagens män är som Clintan lite skönt sa ”a generation of pussies.” Och nä, dagens generation har alla fördelar som tidigare generationer inte haft men de saknar verkligen moralisk fiber och har blivit korrumperade av en sjuk värld.

     Nåväl, trevlig kväll.

     • Styrbjörn

      ”Det där håller inte” – så pratar vi båda rent subjektivt ur arslet ändå så jag förstår inte riktigt hur ditt antagande ska vara mer rimligt än mitt. Var något i det jag skrev orimligt? Vem fan har suttit och lyssnat på när tidigare generationer har suttit och sagt ”Nej men fyfan vad duktiga och rediga dagens ungdomar är?”. Nej, det är alltid samma visa, jag tror att jag kommer säga samma sak när jag ligger och närmar mig 50-snåret, det är mänskligt. ”Det var bättre förr” – människor har svårt för förändring, i synnerhet äldre.

      Tror att många gånger folk uttalar sig om detta visar det sig att personen inte har tänkt igenom att förutsättningarna är helt annorlunda för ungdomar nu för tiden jämfört med förutsättningarna som de själva hade när de var unga. Nu är det här ett väldigt brett ämne som kan diskuteras i åratal men om man avgränsar det till t.ex arbetslivet så kan man tydligt se att förutsättningarna är annorlunda för ungdomar som ska ut i arbetslivet.

      Vi har de mest välutbildade ungdomarna som vi någonsin har haft i Sverige. Där den största anledningen folk valde att plugga var för att öka sina chanser till jobb. Därutöver värderar unga som mest att ha fritid och kunna utnyttja den, därefter värderas ett bra parförhållande följt av en fast anställning för ekonomisk trygghet där åldersgruppen mellan 20-30 prioriterade fast arbete. Är inte detta rätt prioriteringar och värderingar? Tack och lov för att de värderar fritiden, hur många medelålderspersoner är det inte som går in i väggen? Är inte det den svenska arbetsmarknadens favoritsyssla? Att se hur många människor den kan köra ner i gruset? Äntligen börjar folk ta avstånd.

      Källa:
      https://www.mucf.se/sites/default/files/publikationer_uploads/publikation-unga-med-attityd2013.pdf

     • Guldmamman

      Även de gamla grekerna gav uttryck för den kommande generationens uselhet. Styrbjörn har rätt här. Det har sagts i all evighet.

     • BenRangel

      Du tror inte att äldre generationer av hårt arbetande bönder tyckte att Clint Eastwood va lite av en bortskämd fjant för att han satt i en trailer och åt catering, frotterade sig på fina fester, och spelade in film i Hollywood där han låtsades va en tuff polis – istället för att ”arbeta på riktigt”?

     • RiberaFTW

      Nämen vad faan?! Mycket får man göra men ge dig inte på Clint! Vad näst? Påstå att Chuck Norris är fake?

     • Albin Henriksson

      Instämmer helt.

     • NikLuk
  • Styrbjörn

   Fast du får ju se det som en uppbyggnad av irriterande moment. Som jag fattar det var Van Damme där just för att sparra med Cody och visa lite grejer. Förmodligen mer av ett PR-stunt än något som faktiskt skulle vara givande för Cody, men det här är mer spekulation. Dels var han sen, sen ska han ta ytterligare tid på sig att värma upp visar ju på att han kanske inte riktigt uppfattat hur han betedde sig. Lägg därtill en spark så är det fullt förståeligt att han kokar över. Visst är Cody lite hetlevrad i allmänhet men jag hade reagerat likadant där faktiskt. Även fast ens idol är involverad bör man sträva efter att se på det objektivt genom bådas perspektiv.

   • Erik

    Handlar inte om att vara hetlevrad. Det räcker med att titta på Codys välansade skägg och noga tillrättalagda frisyr för att förstå att det är en kille där allt handlar om jag, jag, jag. Hade jag blivit sparkad av JCVD hade jag aldrig mer tvättat ansiktet :-) han är för fan en levande legend. För Cody är han väl en snubbe som gjort lite coola kampsportsfilmer för 100 år sen som ingen bryr sig om.

   • Ithinkyoureallfuckedinthehead

    Jag köper inte det där. Vi har alla sett sparken vid det här laget och jag vill inte påstå att det är något annat än en olycka och att det heller inte såg särskilt illa ut. Codys reaktion därefter var inget annat än löjlig och han jobbar än en gång bra på att leva upp till sitt nick ”No Love” för det är precis vad man känner för honom.

    Att han dessutom får det att låta som att enda anledningen till varför han inte hoppade på och spöade JCVD där och då var för att killen är gammal gjorde honom vare sig mer beundransvärd eller mentalt stabil i mina ögon.

    Gällande hurvida JCVD bett om att få komma dit, att TAM som bjudit in honom eller vad fan låter jag vara osagt. Det är dock inte första gången man ser TAM och framförallt då Urijah Faber frottera med kändisar. Jag lämnar resten av spekulationerna därhän.

    Avslutningsvis så fann jag det också komiskt att Cody kallar JCVD för en känslig kille. Är inte det ironi så vet jag inte vad.

    • Voyeur

     Spot on, reagerade också på det där med känsligheten.

 • tojo77

  Det mest anmärkningsvärda här är väl att Cody antyder att Van Damme hade kknarkat när de sparrades :/

  • Fotis har fel

   Beror vad man kallar för knark idag. jag är ganska säker på att han har läkare som förser honom med benzodiazepiner, som stesolid, xanax och uppåt tjack i form av, stratera, ritalin, elvanse. bland andra saker som jag inte kan komma på i huvet direkt. Detta är standard Hollywood

   • tojo77

    Visst, kanske knaprar han något. Tänkte mest på ordet shit som jag trodde handlade specifikt om tjack, men som verkar kunna vara ospecad narkotika.

Fler Videor: