“”

Dana White hävdar att Conor McGregors nästa match är i UFC

conor-mcgregor-ufc-7

I nuläget ryktas det vilt om vem som kommer att bli den näste att få möta UFC-mästaren i lättvikt, Conor McGregor. För de flesta verkar det i och med detta som att irländaren kan ta sig både stora namn inom boxning och MMA framöver.

Den senaste potentielle motståndaren det ryktats om är  boxningstjärnan Manny Pacquiao, som själv hävdat att han och McGregor håller på att förhandla en match som väntas äga rum i april.

UFC:s VD Dana White var inte långsam med att slå hål på dessa rykten när han i dag tog till Twitter och skrev följande:

Dana White hoppas kunna boka in ett titelförsvar inom UFC där Conor McGregor möter interim-mästaren i lättvikt, Tony Ferguson. Det är i nuläget oklart när det kan komma tt äga rum.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Kul. Hoppas det blir mot Tony eller eventuellt om nu Khabib skulle vinna över Barbosa då måste Khabib och Tony göra upp och vinnaren där förtjänar en fight mot Conor. Medans de gör upp då kan Conor möta vinnaren av Edgar vs Max eller möta Woodley eller GSP i 170. Det är upp till alla andra I 145 och 155 att förtjäna fighten mot Conor.

  • Tjackman Bülow

   Åh fan, kul att du är inne på ett nytt spår.

   • Jäzz

    mata inte trollet äru snäll….trevlig helg.

    • Tjackman Bülow

     Kom igen nu, man måste ju få lattja lite!

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Nytt spår? Hur menar du?

  • Picknickname

   Men snälla! Tony är interimmästare av en enda anledning. Att McFlurry inte vill försvara sitt bälte. Det är han som redan har förtjänat och skall ha fighten. Om McFlurry haft hälften så mycket klass som JSP hade han släppt bältet för länge sedan…

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Tony blev interim mästare mot en motståndare som har väldigt svår weightcut och som på det gick sin FJÄRDE FIGHT på ett år och låg på sjätte plats i rankingen. Så ärligt talat så måste Tony steppa upp lite till för att förtjäna en fight mot Conor. Om Khabib vinner över Barbosa då har Khabib 9 raka vinster i UFC och hans sista vinst är av rankingsvärde högre rankat än vinsten som Tony hade för att vinna interimbältet. Så Tonys interimbältet gör inte honom förtjänt av en fight mot Kungen om riktiga bältet. Tony borde istället vänta på Khabib och möta honom om interimbältet den 30:e December och vinna enkelt. Så nu måste han vänta på Khabib, köra mot Khabib om bältet och vinnaren där har då på riktigt gjort sig förtjänt av en fight mot Kungen. Tony blir då the man på riktigt och den som spräcker Khabibs nolla och om Khabib vinner över Tony ETT STORT OM den där 1% chansen går in då blir en fight mellan Conor vs Khabib i Ryssland kanske en större fight än Conor vs Floyd. Min poäng är att Conor är större än alla bälten och alla åsikter. Det är upp till dessa andra att jobba sig upp och förtjäna denna fight mot honom. Om det är rättvist? Både ja och nej. Ja för att Conor har jobbat hårt på alla sätt och vis för att nå upp dit och nej det kan vara lite orättvist för att det här ändå ska vara en sport. Men det vi alla måste fatta är att Conor jobbat sig till en position där han blivit större än sporten. Inte på samma nivå men på liknande nivå med Muhammed Ali. Där det är personen först sen the fighter, sen därefter är det sporten. Vissa personer har bara den karisman och personligheten och talangen på samma gång. Conor är en av dom. Så det är upp till alla andra att jobba sig upp.

    • Picknickname

     Interimbältet är till för vad det är oavsett vad Du tycker… Tony skall ha fighten eller så skall Conor strippas och Tony får fightas om bältet. Något av dom två alternativen så försvinner interimbältet som det skall och ordningen är återställd…

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Conor är ordningen. Handlar inte om vad jag eller någon annan tycker. Conor är bältet

     • Picknickname

      Det handlar i allra högsta grad om vad folk tycker. Alla som innehar bältet är väl isåfall bältet!? Problemet är att McChicken inte försvarar sitt. Han vill nog mest bara ha det för statusen och för att kunna sitta på höga hästar och kalla sig själv Champ… Av alla dom som har och följaktligen är bältet så är Conor bältet minst. Han är förnärvarande den minst värdiga mästaren. Tony är den riktiga mästaren i den viktklassen enligt mig. Sedan att UFC inte har pondus nog att strippa honom är en helt annan femma. Conor är verkligen inte ordningen. Han är stor del av orsaken till Oordningen!

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Hahaha du Fattar fortfarande inte. Oavsett bälte eller inte bälte så är det Conor alla vill möta. De kan ta bort bältet från Conor det spelar ingen roll. När han kommer tillbaka då kör han direkt om bältet ändå. Han är the Champ, Champ. Tänk efter riktigt noga hur Tony ens fick ett bälte. Han mötte en tröttkörd nr 6-7 rankad Kevin Lee som under ett år hade gått 3 fighter innan hans fight mot Tony vilket ledde till att han fick den där infektionen och inte klarade av the weightcut. Innan dess mötte Tony RDA. RDA hade svimmat 3 gånger innan hans fight mot Eddie och ca 2 månader efter det att han brutalt knockats av Eddie gick han fight igen och hade ytterligare ännu en jobbig weightcut mot Tony och fighten gick i Mexico sen på allt detta så va RDA dessutom mitt uppe i ett camp/lag byte. Sen innan dess så har han en vinst mot Barbosa som tog fighten mot Tony på två veckors notice och Fighten förändrades helt efter att Tony gav en spark från liggande position som gjorde Barbosa groggy och det förändrade fighten till Tonys fördel. Tony har inte heller mött en enda mästare eller legit topcontender på lika villkor. Conor slog iaf the legit champ av den divisionen och mötte honom på lika villkor.

      Därför säger jag att Tony måste göra upp med Khabib. Dessa två måste göra upp om Khabib lyckas vinna över Barbosa vilket jag inte tror ändå. Dessa två måste göra upp och bygga upp sig tillräckligt för att förtjäna en fight mot Conor.

      Samma sak gäller Max vs Edgar.

      Conor är bältet och alla kämpar för att förtjäna en fight mot honom. Spelar ingen roll vad vi tycker för vi kommer ändå alltid köpa Conors ppv så som minst flera miljoner till som både hatar och älskar honom kommer göra.

     • Picknickname

      Conor är lika med pengar idag och det är därför folk vill möta honom. Fullt begripligt men den eran är snart över och McChicken faller i glömska då han inte varit fokuserad på annat än just pengar…

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Du fattar fortfarande inte. Det är pengar och mer än så.

     • Picknickname

      Förstår nog mer än Du tror!

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Kanske det. Men jag tror inte det.

     • Picknickname

      Givetvis! För Du är en översittare som tycker om att tala om för andra hur det är och hur man skall tycka. Gör man inte det så fattar man ingenting… Ibland uttrycker Du Dig så man tror att Du är vuxen men sedan är Du raskt tillbaks på den där 12 åringens nivå. Personligen tycker jag bara det är tragiskt med människor som tror sig veta mer i allt. Patetiskt blir det när man börjar tala om för andra att dom inte fattar om och om. Som att Du satt på alla svaren bara för att Du avgudar McShit och Ronda på den där 12 åringens vis. Det här är ett forum! Det vill säga en plats för olika åsikter… Det är ju rätt konstigt att i princip alla här tycker annorlunda än Du och ändå är det Du som är den konstanta vetaren som har rätt i allt. Det är väl själva definitionen på en Messerschmitter eller!?

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Översittare? Knappast.

      Tala om för andra vad de ska tycka och tänka? Inte direkt. Jag ger er bara ett annat synsätt och berättar mitt synsätt.

      Jag är vuxen. Född 1988

      Aldrig påstått att jag sitter på alla svar. Det där kommer från dig.

      Avgudar inte Ronda eller Conor. Säger bara sanningen från min synvinkel.

      Jag säger bara att en person inte fattar om jag känner att hen inte förstår mitt synsätt. Inte att hen behöver hålla med mig men iaf förstå argumentet jag kommer med och sedan på.ett moget sätt kunna förklara sin synvinkel.

      Ha det gött

     • Picknickname

      ”Jag säger bara att en person inte fattar om jag känner att hen inte förstår mitt synsätt”

      Exakt!

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Vad är problemet. Du fattar inte mitt synsätt. Därav fattar du inte vad jag vill säga. Vad säger du exakt till? Kom igen nu väx upp

  • The Red King

   Nej, den fegisen ska försvara sitt bälte mot Tony.
   Han ska inte fly till en annan division igen. Det kan han göra om han ger upp bältet.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Fegis? Knappast. Tony och Khabib måste göra upp om Khabib lyckas vinna över Edson. Sen därifrån kan man se vem av Tony vs Khabib som gjort tillräckligt för att förtjäna en fight mot Conor som förändrar deras liv med eller utan bälte. Samma sak med Edgar vs Holloway. Dessa två ska göra upp om vem som i 145 förtjänar att möta Conor. Sen har vi en eventuell och potentiell titelfight i 170, eller en superfight mot GSP i 170 och det där är absolut inte att fly, det är det legitima skälet att skjuta fram ett titelförsvar för man tar en farligare, större, starkare och intressantare utmaning.

    • jari edvardson

     det finn bara en som flyr just nu ,och det är kungen utan krona och värdighet…..CONOR

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Han flyr inte. Likt en kung så avvaktar han och slår till när tiden är rätt. Precision beats power and tajming beats speed. Kungar slår till när tiden är rätt och det är en av många grejer av vad som definierar riktiga kungar. Alla andra måste jobba upp sig och göra sig förtjänta av en fight mot Conor. Inte vem som helst får komma nära en kung.

     • jari edvardson

      du glömde ta upp att kungar som missköts sig och vanstyrt sitt land,och väckt folkets vrede har fått bekanta sig med madame giljotin.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Time Will tell. Men än så länge är han en KUNG iaf

    • The Red King

     Varför ska Max och Frankie göra upp om vem som ska möta Conor? Han har inte varit aktiv eller visat intresse för att fightas i 145 på väldigt länge.
     Han kan verkligen inte skjuta upp på att försvara sitt bälte längre.
     En riktig fegis är vad han är. Han är livrädd att förlora detta bältet också.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Hahahaha du är rolig du. Edgar är en legend som gjort mycket och någon Conor inte mött/vunnit över i denna division. Max har klättrat enormt efter att Conor lekt med honom retfullt. Så vinnaren av dessa två.förtjänar att möta Conor om 145 bältet. Fegis? Livrädd? Hahahaha Ja kom igen nu, va lite seriös och mogen åtminstone. Han har inget intresse av att gå ner dit för att inget lockar honom. Vinnaren av max vs edgar kan locka ner honom.

   • Picknickname

    Exakt så skall det låta! :-)

 • DonConvict

  Mjölka!

 • Picknickname

  Nyhetstorka???
  Det här är ju typ samma artikel Ni redan skrivit med ny rubrik…

 • Ric _Ohet
  • The Red King

   Är väl samma om du byter ut Tyson mot Conor ;)

Fler Nyheter: