Nyheter

Francis Ngannou trött på att vänta på Tyson Fury: ”Sluta snacka”

MMA-panelen Francis Ngannou möter Derrick Lewis

Den forne UFC-mästaren i tungvikt Francis Ngannou är trött på att världsmästaren i boxning Tyson Fury bara snackar och inte gör något för att realisera deras match.

Francis Ngannou uppmanar Tyson Fury att backa upp sina ord

Francis Ngannou försöker fortfarande att boka sin boxningsdebut. Förra månaden avslutade Ngannou månader av spekulationer när den väldige kameruniern skev på för PFL.

Tidigare detta år i januari valde tungviktaren att lämna UFC och gav därmed ifrån sig tungviktsbältet. Men trots att hans framtid inom MMA nu blivit klarare så har hans boxningskarriär ännu inte börjat ta form. Ngannou lämnade UFC med hopp om en potentiell lukrativ stormatch i boxning vilket var det som i synnerhet motiverade flytten. Ngannous drag ser inte ut att ha varit lönlöst då han länkats ihop med flera av de största tungviktsstjärnorna som Deontay Wilder och Anthony Joshua.

Trots detta har Francis Ngannou främst varit inriktad på Tyson Fury då herrarna hintat om en match under de senaste åren. Ngannou klev till och med in i ringen efter Furys seger mot Dillian Whyte förra året. Herrarna hade då en faceoff men tråkigt nog för MMA-fightern har en match mot britten inte kommit längre än så att realiseras.

Istället har vi endast fått se en del ord utbytas via sociala medier mellan herrarna. Under de senaste dagarna har tungviktaren börjat kivas igen där Fury i helgen sågade Ngannou som han hävdade skulle kunna besegras på fyllan.

Detta var så klart som Ngannou kunde ta med ro då han via Twitter uppmanade Fury att sluta snacka skit och istället backa upp sina ord i boxningsringen.

Stop talking, Tyson, and come try. I’m already doing you a favor using your gloves and your rules because your limited skill set.

Fury försöker också boka sin nästa match

Det är värt att notera att Tyson Fury just nu precis som Ngannou också försöker boka sin nästa match efter att senast boxats i december.

Vad anser ni om Ngannous kommentarer?

Föregående artikel

Michael Bisping: Tyson Fury har inte en chans mot Jon Jones

Nästa artikel

Charles Oliveira: Alla vet att Conor McGregor undviker mig

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök