Jon Jones avstängning officiellt över

jon-jones-2-ufc-182

Den 6:e juli förra året fann sig den tidigare lätta-tungviktsmästaren, Jon Jones, skyldig till att ha tagit otillåtna preparat i form av clomiphene och letrozole. Jones var schemalagd att möta den lätta-tungviktsmästaren, Daniel Cormier, för en andra gång. Men matchen slopades då Jones testat positivt för de otillåtna preparaten. Nu, ett år senare, är Jones redo att ta sig an Cormier under UFC 214. Jones avstängning är nu officiellt över.

Jones gick sin senaste match mot Ovince St. Preux under UFC 197. Jones har ett fighterfacit på 22-1 där hans enda förlust är mot Matt Hamill genom olagliga armbågar, en så kallad 12-6-teknik, som fick Jones diskvalificerad.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Let’s get down to business. Jones vs Cormier och Alex möter vinnaren!

  • Coyote

   Svårt att veta vem jag vill se vinna i fighten Jones vs Cormier… Jag har väldigt lätt att tycka om DC, fd olympier, haft tragedier i sitt liv, överkommit hinder och byggt upp och om sig själv flera gånger. Han känns betydligt mer sympatisk än Jon Jones( som dock är p4p bäst IMO) och tycker det är trist att han blir utbuad.

   Den enda anledningen till att jag vill se Jones vinna, är att det är mycket mäktigare om Alex får möta honom istället för DC om bältet.

   • Michael (Justified)

    Exakt så.

   • Kurt

    Jones har en gång visat klart abnorma testosteronvärden i ett test, och senare åker han dit med östrogen i kroppen. Att sätta upp utvägar genom kosttillskott är inget nytt så sannolikheten att han är en fuskare är mycket hög. Därmed blir han utbuad med full anledning, och då har vi inte ens gått in på att han skrytit om att vara otrogen med horor, skadade en gravid kvinna i en bilkrasch och bara sprang därifrån (kom tillbaka igen efter pengar och sprang igen), etc. Usel människa.

    I övrigt har han inte samma kompletta game som Johnson, eller samma atletiska förmåga.

    • Voyeur

     Håller med om det mesta … men Jones är väl ändå en av dom med mest komplett game?

     • walkofknockout

      Om han nu har gått på sterioder och nu varit tvungen att sluta så kommer hans kompletta game inte kunna rädda honom i en match mot cormier eller Alex.

     • Voyeur

      Ja, jag hoppas du har rätt. Min, lekmannamässiga, invändning var mest att jag tycker han har mest ”komplett game” i divisionen. Och dessutom spelar han skurkrollen bra så jag ser gärna Alex vinna mot honom.

    • Coyote

     Det är ju DC som blir utbuad, inte Jones, och det var det jag menade

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Jag bryr mig inte längre så mycket om vem som vinner. Men en liten del vill att DC vinner så att ett tredje möte de två emellan kan komma framöver. Tänk då hur hypad den fighten blir????? Lite Ali vs Fraizer vibbar på denna fight. Det är enda anledningen till att jag skulle vilja att DC vinner. Vore ju tråkigt om Jones förstör DC genom att vinna över honom 2 gånger i rad. Då finns det inget mer dessa två emellan för framtiden.

 • Papillion

  Jon Jones kommer att förlora och efter matchen så kommer han att förlora mycket i status. Alexander kommer att möta DC i December och vinna via ett split. Han kommer att försvara titelt 4 gånger och sedan pensionera sig. Ilir kommer att bli väldigt nära på att få en titelchans men det kommer tyvärr inte hända.

  DC kommer att pensionera sig inom 1 år.

  Alexander kommer att pensionera sig inom 3 år.

  Jon Jones kommer aldrig att bli mästare igen.

  Jon Jones kommer att möta Ilir där Jon Jones vinner.(Ilir lägger handskarna på hyllan).

  Mer än så ska jag inte spoila.

  • walkofknockout

   Amen

  • C.A

   Som jag önskar att så kunde bli fallet. Tror tyvärr att grisar fortfarande inte kan flyga :(

  • Herren

   Tack! Jag har alltid undrat hur dessa matcher ska se ut…

  • Nivetingenting

   Inte särskilt troligt att vinna en titel på ett split decision va?

   • hunter

    När DC mötte Alexander Gustafsson så vann ju DC via ett Split Decision?

    • Nivetingenting

     Ingen av dom va väl champ då eller? Då måste ju någon vinna eller hur?

 • Styrbjörn

  Jag tror Alex har en bättre chans mot Jones än mot DC. Jag skulle dock inte ha någonting emot att Alex möter DC heller, rent matchmässigt så tyckte jag det var en bra match även om den inte var lika episk som Jones-matchen. Men om man även tar in historiken, känslan och storyn i det hela så blir ju Jones-matchen ett överlägset alternativ, men jag hade inte gnällt så mycket om det blev en DC-match heller.

  Dock så har inte Jones gått match på länge, så många faktorer spelar in. Det ska bli väldigt intressant att se hur Jones kommer prestera. För visst såg han inte bra ut mot OSP, vilket mycket väl kan vara ringrost. Men samtidigt hade han ju tränat för att möta DC så det kan ju mycket väl också ha en inverkan. Men jag är hyffsat säker på att om Jones skulle möta DC eller Alex med den formen så skulle han troligtvis förlora.

Fler Nyheter: